ΓOYITNEΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή της – Ποια θα την υποδυθεί

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «I Wanna Dance With Somebody» βασισμένη στη ζωή της Αμερικανίδας σταρ Γουίτνεϊ Χιούστον ενώ η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

Την εκπληκτική σταρ θα υποδυθεί η Αγγλίδα ηθοποιός Ναόμι Άκι στον ομώνυμο ρόλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail η ταινία ξεκινά περίπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990, την εποχή που η αείμνηστη τραγουδίστρια, είχε κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της άλμπουμ και έγινε η μοναδική καλλιτέχνης που κατέκτησε την κορυφή του Billboard 100 επτά συνεχόμενες φορές με τα τραγούδια «Saving All My Love for You», «How Will I Know», «Greatest Love of All», «I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)», «Didn’t We Almost Have It All», «So Emotional» και «Where Do Broken Hearts Go».

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail εντόπισε την ηθοποιό την ώρα των γυρισμάτων σε μία αποβάθρα ντυμένη με ένα μπλε και ροζ ολόσωμο μαγιό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980. Η ομοιότητά της εκπληκτική. Η Αγγλίδα ηθοποιός έχει δηλώσει στο «Entertainment Tonight» ότι «θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορω γι’ αυτήν την σημαντική γυναίκα, για την ίδια, τον κόσμο, τις έγχρωμες γυναίκες, τις Αφρο-Αμερικανίδες. Θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι παρουσιάζεται σωστά».

Με καταγωγή από το Γουόλθαμστοου του ανατολικού Λονδίνου, η Ναόμι είναι κόρη μεταναστών δεύτερης γενιάς από τη Γρενάδα. Έχει παραδεχθεί ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός από τα 11 της χρόνια. Σπούδασε στο Royal Central School of Speech and Drama. Το 2017, συμμετείχε στο «Crystal Maze» του Λονδίνου με τη συμφωνία ότι αν δεν τα καταφέρει σε ένα χρόνο θα τα παρατήσει. Γρήγορα κέρδισε τον ρόλο της Jannah στο «Star Wars: The Rise of Skywalker». Έχει τιμηθεί με το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα BAFTA Virgin Media British Academy Television Awards. Το σενάριο της ταινίας, υπογράφει ο Άντονι ΜακΚάρτεν (Anthony McCarten), ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας είναι η Κέισι Λίμονς (Kasi Lemmons). Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter» η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hot this week

ΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΪ: «Αυτοί ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πέθανα» – Το βίντεο που διαψεύδει τις φήμες

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση γύρω από...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδική οργή για λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης – Χαστούκι και ένταση σε βίντεο -(Βίντεο)

Περιστατικό οδικής οργής σημειώθηκε το πρωί πριν λίγες ημέρες...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Γεμιστό καλαμάρι με κουμανταρία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις που περνούν από γενιά...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Βροχές και καταιγίδες την ώρα της παρέλασης-Πότε τίθεται σε ισχύ

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί υπό...

Topics

ΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΪ: «Αυτοί ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πέθανα» – Το βίντεο που διαψεύδει τις φήμες

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση γύρω από...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Γεμιστό καλαμάρι με κουμανταρία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις που περνούν από γενιά...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό -«Όχι σε κουτσουρεμένα επιδόματα!»

Σε ειρηνική διαμαρτυρία θα συμμετάσχουν τα άτομα με αναπηρίες...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UCLAN: 12η χρονιά του «Ιδεοδρομίου»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Π.Ι.) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης...

Related Articles

Popular Categories