ΜΑΡΙΟΣ-ΡΟΤΙΚΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ημέρα των βουλευτικών εκλογών και ο Μάριος και Ροτίκα Καρογιάν έχουν ακόμη ένα λόγο να γιορτάζουν και ίσως ο πιο σημαντικός. Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο των γάμων τους και η σημερινή ημέρα είναι μια διπλή γιορτή.

Σε ανάρτησή της πριν από λίγη ώρα, η Ροτίκα Καρογιάν πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους για την σημερινή ημέρα εκφράζοντας λόγια αγάπης αλλά και συμπαράστασης προς τον σύζυγό της.

«Στη σημερινή μας επέτειο γάμου, ευγνωμονώ το Θεό για τόσα πολλά. Για όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε, την Οικογένεια που χτίζαμε ΜΑΖΙ, την Αγάπη μας που θα διαρκέσει για πάντα. Είμαι σίγουρη ότι σήμερα θα έχουμε διπλή γιορτή. Πιστεύω σε εσένα, στην οικογένειά μας, μαζί έχουμε τη δύναμη να καταφέρουμε τα πάντα. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί μου. Με όση αγάπη έχω μέσα μου, εύχομαι: Ευτυχισμένη Επέτειο Γάμου, θα είμαστε για πάντα Μαζί!».

Το πρωϊ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης μετέβη στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως συνοδευόμενος από την οικογένειά του και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Στο πλευρό του, φυσικά ήταν η σύζυγός του Ροτίκα Καρογιάν και τα παιδιά του Μαρτίνο και Ισαβέλλα Καρογιάν και τον γιο της συζύγου του, Ντένις.

Hot this week

«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ»: Οι ζωγραφιές των παιδιών ταξιδεύουν από το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν είναι απλώς μια έκθεση ζωγραφικής. Είναι ένας τρόπος...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η συγκινητική αναφορά στον Σωτήρη Ιωάννου που έγινε δότης για ένα 9χρονο κορίτσι-(Βίντεο)

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα πράξη προσφοράς του βουλευτή Σωτήρη...

ΓΑΛΛΙΑ: Αρχαίο τείχος 2.000 ετών στο Παρίσι αναζωπυρώνει το μυστήριο της γαλατικής Λουτέτιας

Ένα αρχαίο τείχος, μήκους περίπου 20 μέτρων και ηλικίας...

840 ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πότε η Europa Donna στέλνει ξανά το μήνυμα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 22η Πορεία με...

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές αποδράσεις – Στην κορυφή 4 δημοφιλείς προορισμοί

Την Κύπρο αναδεικνύει ως έναν από τους πλέον ελκυστικούς...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από εστιατόριο – Στον αέρα καρέκλες

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ: Στην καρδιά του Culinary Centre της Columbia Hospitality

Στην καρδιά της γαστρονομικής ταυτότητας της Columbia Hospitality βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories