ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τον Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από τη Φάρμα, φιλοξένησε το Έλα Χαμογέλα και η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο παρουσιαστής της Φάρμας μίλησε για τα δίδυμα κοριτσάκια που περιμένουν με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Είμαστε μέσα στην καλή χαρά και όλη μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της Χριστίνας περιμένοντας να μας κλωτσήσουν”! Είπε ο Σάκης γεμάτος χαρά! Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα Χαμογέλα» βρέθηκε ο Σάκης Ταμινανίδης. Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» μίλησε για τα δίδυμα κοριτσάκια που περιμένουν με πολύ ανυπομονησία εκείνος και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

«Είμαστε μέσα στην καλή χαρά και όλη μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της Χριστίνας περιμένοντας να μας κλωτσήσουν”!. Γεννάμε τέλη Ιουνίου! Δεν έχει πάρει πολύ βάρος η Χριστίνα. Νομίζω ότι έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Έχει ανάγκη από ζάχαρη και υδατάνθρακες. Έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο αδειάσαμε για τα κορίτσια, το θέμα είναι τώρα να το γεμίσουμε. Μακάρι να είναι με ένα πόνο η γέννηση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Περιμένω πως και πως να έρθουν τα κορίτσια μου, να με κάνουν ότι θέλουν».

 <

Hot this week

ΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΪ: Δημοσίευσε τελικά το βίντεο για το Μαρί και ζητά απαντήσεις – «Γιατί δεν διερευνήθηκε;»

Εδώ και ημέρες η Άννη Αλεξουϊ είχε προαναγγείλει μέσω...

Topics

Ο ΨΑΡΑΣ: Η γάτα που… ξεγέλασε το ψάρι – Το βίντεο που κέρδισε το διαδίκτυο -(Βίντεο)

Ένα απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε χρήστης των κοινωνικών δικτύων...

ΠΥΡΓΑ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, κάηκαν 20 εκτάρια γης

Η άμεση και συντονισμένη επέμβαση του Τμήματος Δασών, της...

Related Articles

Popular Categories