fbpx
19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ...

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ (βίντεο)

-

Ένα τραγούδι που σχετίζεται με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις καταγγελίες που έγιναν τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και στο δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τραγούδι «Τώρα μιλάω εγώ» ήταν πολύ καιρό στο συρτάρι.

«Ήταν καρμικό…Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και για την τέχνη γενικότερα. Εκμεταλλευόμαστε όλο αυτό το διάστημα δημιουργώντας για να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε κατευθείαν. Το περιμένουμε όλοι, έχω προετοιμαστεί, έχω δημιουργήσει μια μπάντα εκπληκτική, έχουμε προβάρει το πρόγραμμά μας και είμαι έτοιμος… χτες».

Σε ερώτηση εάν ποτέ αντιμετώπισε θέματα παρενόχλησης σεξουαλικής ή λεκτικής παρενόχλησης, ο ίδιος δήλωσε ότι ποτέ δεν του συνέβη όπως και στην σύντροφό του, Τζένη Θεωνά. «Στην Τζένη δεν συνέβησαν ποτέ για κάποιον λόγο. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η τύχη. Και στη δική μου εργασία δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Το να αισθανθώ άβολα, να νιώθω κάπου ότι πιέζομαι, το να περάσω δύσκολο φυσικά μου έχει συμβεί».

Ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ερωτευμένος με την Τζένη Θεωνά και τον γιό του. «Το παιδί είναι αυτό που σε διδάσκει…σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Η σχέση μου με την Τζένη δεν άλλαξε σε τίποτε. Χρειάζεται αγώνας να παραμείνει ο έρωτας…Είμαστε εφτά χρόνια ερωτευμένοι…»

https://streamable.com/kx70s1
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: