BRIGHT DAYS!

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, είμαι η Παραδείσα Παπαγεωργίου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου εμπειρίες στο μαγευτικό κόσμο του μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Οι σχεδιαστές υποδέχονται τη σεζόν Άνοιξη -Καλοκαίρι 21 με ανεβασμένη διάθεση και φωτεινά χρώματα σε ρούχα, αξεσουάρ αλλά και στο μακιγιάζ μας!

Νέοι τόνοι και χρώματα γεμάτα νεανική ένταση και πάθος που παραπέμπουν στις ξέγνοιαστες μέρες της εφηβείας μας , επιστρατεύονται στην παλέτα της νέας σεζόν.

Επίλεξε λοιπόν το αγαπημένο σου χρώμα και δούλεψε τη σκιά σου παίζοντας με κοντινούς τόνους του ιδίου χρώματος. Για παράδειγμα αν επιλέξεις να κινηθείς σε μπλε αποχρώσεις μη διστάσεις να φτάσεις μέχρι και σε τιρκουάζ τόνους. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα σου.(Instagram:@krislamake_uparts)

Φέτος η μόδα θέλει βλέμμα που ξεχειλίζει από χρώμα , γι’ αυτό άφησε τη σκιά σου να ξεφεύγει από το βλέφαρο και να φτάσει μέχρι και το κάτω μέρος του ματιού! (Instagram:@marianna.makeupartist)

Παράλληλα μην ξεχνάς πως όταν τα μάτια είναι τόσο έντονα , τα χείλη καλό είναι να παραμένουν απλά, σε ουδέτερους σχεδόν άχρωμους τόνους. Αν αντίθετα θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου τότε κράτησε το βλέμμα σου πιο άτονο ,αφήνοντας τα χείλη σου να πρωταγωνιστούν! (Instagram:@antiaspirou)

SPECIAL INFO: Τα make up looks έχουν γίνει από το @paradisas_makeup_workshop

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Στη φυλακή για πέντε ημέρες 47χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρέλυσε η μισή Λευκωσία – Χωρίς τραυματισμούς, μόνο αγανάκτηση- (Φώτο)

Η ανατροπή του φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο αδέλφια σε ατύχημα με ρυμούλκηση οχήματος – Στο νοσοκομείο 41χρονος

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τραχώνι...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ–ΛΕΜΕΣΟΥ: Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς – «Μιάμιση ώρα για διαδρομή 10 λεπτών»-(Βίντεο)

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία προκαλεί η ανατροπή φορτηγού στον...

Topics

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Στη φυλακή για πέντε ημέρες 47χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στον...

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Έκοψαν» €164 χιλιάδες από υπόθεση με κοκαΐνη και κάνναβη

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα δήμευσης περιουσίας συνολικής...

ΠΑΦΟΣ: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο 22χρονος και η 21χρονη – Επείγουσα έκκληση για αίμα

Ιδιαίτερα κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση του 22χρονου...

Related Articles

Popular Categories