Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

3ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: Xρειάζεται να πάει στην Ιταλία – Η μοναδική της ελπίδα για ζωή-Mην αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει εις βάρος της

- Advertisement -

Η μικρή Παναγιώτα δίνει τη σημαντικότερη μάχη της ζωής της. Είναι μόλις τριών ετών και πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο MPS τύπου 6, μια γενετική ασθένεια που απειλεί τη ζωή της. Οι γονείς της, Σταύρια και Στέλιος, παλεύουν καθημερινά για να της προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αλλά η μόνη ελπίδα για τη σωτηρία της βρίσκεται μακριά από την Κύπρο—στην Ιταλία.

Οι γονείς της, Σταύρια και Στέλιος, μίλησαν στο AlphaNews για τον καθημερινό τους αγώνα να κρατήσουν στη ζωή το παιδί τους. Εκεί πραγματοποιείται μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία, που ίσως μπορέσει να σταματήσει την εξέλιξη της ασθένειας και να της χαρίσει ζωή. Μόνο 40 παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να τη λάβουν. Η Παναγιώτα πρέπει να είναι ανάμεσά τους.

Η αγάπη των γιατρών στο Μακάρειο Νοσοκομείο και η εβδομαδιαία θεραπεία που λαμβάνει, βοηθούν στην προσωρινή επιβράδυνση της ασθένειας, αλλά δεν αρκούν. Χρειάζεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ιταλία, πριν να είναι αργά.

Οι γονείς της κάνουν έκκληση στους αρμόδιους: μην αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει εις βάρος της. Η Παναγιώτα έχει μία μοναδική ευκαιρία—ας της τη δώσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

Topics

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories