18 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Ο Banksy της Κύπρου-Ο CRS κατακτά τον κόσμο του γκράφιτι

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Ο Banksy της Κύπρου-Ο CRS κατακτά τον κόσμο του γκράφιτι

-

Ο Χρίστος Κακουλλής, γνωστός στον κόσμο του γκράφιτι ως CRS, σημείωσε άλλη μια διεθνή επιτυχία με ένα εξώφυλλο αφιέρωμα στο ολλανδικό περιοδικό Lychnari. Η δημοσιογράφος Marlies Merlena ταξίδεψε αποκλειστικά στην Κύπρο για να τον συναντήσει, με σκοπό να αποτυπώσει την τέχνη και τις απόψεις του.

Το αφιέρωμα επικεντρώνεται στα πολιτικά γκράφιτι του CRS, τα οποία έχουν ως κύριο θέμα την Κύπρο και τα παγκόσμια προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο καλλιτέχνης ξενάγησε την δημοσιογράφο σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας, όπου βρίσκονται τα πιο γνωστά του έργα, εξηγώντας την έμπνευση και τα μηνύματα πίσω από αυτά.

Το περιοδικό παρομοιάζει τον CRS με τον διάσημο καλλιτέχνη Banksy, λόγω της δυναμικής πολιτικής τέχνης του και της επιρροής που ασκεί.

Εκτός από την ξενάγηση, η Marlies Merlena παρακολούθησε τον CRS στο στούντιο του, αποκαλύπτοντας τις τεχνικές και τη δημιουργική του διαδικασία. Ο ίδιος μίλησε για την αγάπη του για την Κύπρο, την πολιτική κατάσταση του νησιού και τις δικές του φιλοδοξίες για το μέλλον της τέχνης του.

Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί σημαντική στιγμή για τον CRS, ενισχύοντας τη φήμη του ως ενός από τους πιο δυναμικούς και πολιτικά ενήμερους καλλιτέχνες της Κύπρου στην παγκόσμια σκηνή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: