fbpx
24.4 C
Nicosia
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ: Το «αχτύπητο» δίδυμο λίγο πριν βγει στην σκηνή της...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ: Το «αχτύπητο» δίδυμο λίγο πριν βγει στην σκηνή της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Αγίου Λαζάρου – (Βίντεο-Αποκλειστικό)

-

Ένα πετυχημένο τριήμερο φεστιβάλ με πολλές συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση στο περιβόλι του Αγίου Λαζάρου με παρουσιαστές την Χριστίνα Δημητρίου και τον Μάριο Πρίαμο.

Οι δύο τους για άλλη μια φορά κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την εκδήλωση αφού μεταξύ τους υπάρχει μια απίστευτη χημεία και αυτό φαίνεται επί σκηνής, αλλά και στα παρασκήνια.

Το βίντεο που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει του λόγου το αληθές αφού οι δύο παρουσιαστές λίγο πριν βγουν επί σκηνής θέλησαν να χαλαρώσουν τραγουδώντας με την συνοδεία κιθάρας.

Το «αχτύπητο» δίδυμο όπως συχνά τους αποκαλούν  φίλοι και όσοι τους βλέπουν μαζί εκτός από συνεργάτες είναι και δύο καλοί φίλοι που έχουν τους ίδιους στόχους και ιδανικά προσφέροντας με το δικό τους τρόπο σε αυτού του είδους τις φιλανθρωπικές και τόσο ουσιώδεις εκδηλώσεις.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

EΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: -Ημερίδα στο πλαίσιο της εκστρατείας «Οι δημοσιογράφοι έχουν...

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου και η Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα  «Κυπριακή Δημοσιογραφία: Θεσμική υπόσταση, θεωρητική...