fbpx
20.1 C
Nicosia
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του για την ημέρα των...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του για την ημέρα των γενεθλίων του και την πρόταση γάμου (Φώτο)

-

Τα γενέθλια του θα είχε σήμερα ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 43 ετών. Τιμώντας την ημέρα των γενεθλίων του, η σύζυγος του Δώρα θέλησε να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση.

Η δημοσιογράφος του αφιέρωσε μερικούς στίχους από ένα ποίημα, ενώ αποκάλυψε ότι σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Ολυμπιονίκης της  είχε κάνει και πρόταση γάμου. Η ίδια ανάρτησε μία φωτογραφία με τη σελίδα από την ποιητική συλλογή της Κανδής ποιήτριας και φωτογράφου, «Ο ήλιος και τα λουλούδια», με τον στίχο «Φθονώ τους ανέμους που σε βλέπουν ακόμη».

 «Σαν σήμερα γεννήθηκες.
Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε.
Σήμερα μόνο αυτό».

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1979 και ήταν αθλητής του Τάε κβον ντο. Στο ενεργητικό του, είχε αρκετές διακρίσεις  σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις του αθλήματος, με σημαντικότερες τα δύο αργυρά μετάλλια στην κατηγορία των +80 κιλών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Τον Δεκέμβριο του 2008, ψηφίστηκε με 1.875 ψήφους ως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για το 2008 από το ΠΣΑΤ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: