fbpx
21.1 C
Nicosia
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΛΑΜΙΝΓΚΟ: Επέστρεψαν για να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην Κύπρο-(Φώτο)

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ: Επέστρεψαν για να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην Κύπρο-(Φώτο)

-

Μια πιο ευχάριστη νότα, παρόλη την κίτρινη προειδοποίηση ήρθαν να φέρουν οι ροζ επισκέπτες. Τα φλαμίνγκο έχουν καταφθάσει στο νησί μας με τα πρωτοβρόχια.

Τα πανέμορφα Φλαμίνγκο βρίσκονται στις Αλυκές Λάρνακας και Ακρωτηρίου, καθώς και στη Λίμνη Ορόκλινης, σύμφωνα με την σελίδα Birdlife Cyprus. Είναι άξιο απορίας πώς καταφέρνουν να γνωρίζουν πώς τα Φλαμίνγκο εντοπίζουν τη βροχή όπως λένε και οι ιθύνοντες της σελίδας, από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, αισθανόμενα μάλλον τις μικροσκοπικές αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση που προμηνύουν τη βροχόπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι Γερμανοί θέλουν διακοπές και το επόμενο καλοκαίρι-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1666019498/oi-germani-theloyn-diakopes-kai-to-epomeno-kalokairi-alla?fbclid=IwAR1uNoVzCpaTruVBUvdib4yGxTaY1eUhdmBUjCWF0Aw1WApKLFIpO1wIAAk

Βάσει καταγραφών, δακτυλιωμένα Φλαμίνγκο που παρατηρήθηκαν στην Κύπρο στο παρελθόν είχαν έρθει από το Ιράν, την Αλγερία, την Τουρκία, τη Σαρδηνία, την Ισπανία, το Μαρόκο, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γαλλία και την Αίγυπτο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: