fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η πρέσβειρα του Ναού Αγίου Λαζάρου στην μεγάλη γιορτή αγάπης...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η πρέσβειρα του Ναού Αγίου Λαζάρου στην μεγάλη γιορτή αγάπης και προσφοράς (Φώτο+Βίντεο)

-

Για άλλη μια  χρονιά η  επίσημη Πρέσβειρα του Ναού του Αγίου Λαζάρου Χριστίνα Δημητρίου θα βάλει το δικό της λιθαράκι στην μεγάλη γιορτή αγάπης και προσφοράς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου.

Γνώστης της εκδήλωσης η Χριστίνα Δημητρίου αναφέρει ότι αισθάνεται ευλογημένη που θα παρουσιάσει την συγκεκριμένη εκδήλωση μαζί με τον Μάριο Πρίαμο λόγω του ιερού αυτού σκοπού. Η μεγάλη γιορτή έχει ως στόχο να ενισχύσει με την παρουσία τους, τη Φιλανθρωπική εκδήλωση «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας».

O Mάριος Πρίαμος θα είναι στην παρουσίαση μαζί με την Χριστίνα Δημητρίου

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε» με παρουσιαστές τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γιώτα Δαμιανού αναφέροντας παράλληλα ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο κέντρο  Α.Μ.Ε.Α. Άγιος Λάζαρος και στο Παιδοογκολογικό Τμήμα Μακάρειου Νοσοκομείου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά θα συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως η Κωνσταντίνα η οποία θα έρθει για το σκοπό αυτό από την Αθήνα, ο Λούκας Γιωρκάς, η Άντρη Καραντώνη, ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ, η Χρύσω Λέφου η οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους λουκουμάδες της  ενώ στην εκδήλωση θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για τα μικρά αλλά και τα  μεγάλα παιδιά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...