fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΙΑ ΚΑΡΑΚΑΝΝΑ: Φωτογραφίζεται με θέμα τις γυναικοκτονίες και αφήνει το δικό της...

ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΡΑΚΑΝΝΑ: Φωτογραφίζεται με θέμα τις γυναικοκτονίες και αφήνει το δικό της μήνυμα-«Εκείνος δεν θα αλλάξει απλά θα σε αλλάξει…» (Φώτο)

-

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια άκρως καλλιτεχνική φωτογράφηση συμμετέχει η γνωστή παρουσιάστρια –δημοσιογράφος Αλεξία Καρακάννα στέλνοντας με το δικό της τρόπο ένα μήνυμα για τις πολλαπλές γυναικοκτονίες που τον τελευταίο καιρό έχουν καταντήσει μάστιγα.

Συγκεκριμένα, δεκατρείς ταλαντούχοι φωτογράφοι από την ομάδα The Projectors επιλέγουν ένα θέμα της επικαιρότητας και φωτογραφίζουν ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο με στόχο να θίξουν κοινωνικά θέματα. Ο κάθε ένας από τους ταλαντούχους φωτογράφους απαθανατίζει με το πώς νοιώθει για το θέμα αγγίζοντας όλοι διαφορετικά το αντικείμενο τους. Άλλωστε, αυτή είναι η μαγεία της ομάδας, όπως δήλωσε στο coffeevibesmagazine η δημιουργός της ομάδας The Projectors, Φήμη Χατζηγιάννη.  «Το θέμα το αγγίζουν όλοι διαφορετικά και αυτή είναι η μαγεία. Διαφορετικές οπτικές ματιές για το ίδιο θέμα».

Η Αλέξια Καρακάννα ως θύμα κακοποίησης

Στο πρότζεκτ που έχει ως θέμα της γυναικοκτονίες επιλέχθηκε η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια η οποία αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί μιας και έχει να κάνει με τις γυναίκες που άδικα και βασανιστικά υποφέρουν από κάποιον άντρα. Στην συγκεκριμένη φωτογράφηση, η οποία έγινε και με άλλες κοπέλες συμμετείχαν εφτά φωτογράφοι οι Κική Χατζηγεωργίου, Pascale Bouzon, Μαριάννα Σιάμμα, Έλια Αλεξογιάννη, Μαρίνα Αγγελή, Ελίζα Κοζάκου και η Φήμη Χατζηγιάννη.

Η φωτογραφία της Αλέξιας Καρακάνας είναι της Φήμης Χατζηγιάννη. Στο τοίχο της Αλεξίας Καρακάννας απεικονίζεται η φωτογραφία της, ενώ κάτω από αυτή έχει ένα κείμενο το οποίο αποτυπώνει με λίγες λέξεις την ψυχολογική κατάσταση του «θύματος» που δεν είναι άλλη από την γυναίκα.

Πόσες φορές κοίταξες τον εαυτό σου και τον θρήνησες? Πόσες φορές τον διέλυσες για όσα δεν τολμάς να κάνεις Πόσες φορές κοιμήθηκες μαζί με τον τρόμο? Πόσες φορές έκλαψες σε ένα άδειο μαξιλάρι? Πόσες φορές θα μετράς τους αμέτρητους φόβους? Μέτρα μόνο τη ζωή.  Εκείνος δεν θα αλλάξει απλά θα σε αλλάξει…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: