fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ…ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ…ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

-

Όταν το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για να βγάλει όλα τα δεινά του κόσμου, ποτέ δεν πίστευε ότι μέσα από αυτό, κάποια άτομα θα έβρισκαν τον εαυτό τους. Ότι θα εξωτερίκευαν όλα αυτά που υπήρχαν μέσα στην σκέψη τους και στην καρδιά τους. Η Πανδώρα δεν ήξερε, ότι θα ήταν η πρώτη θνητή γυναίκα, αιτία όλων των δεινών. Μια γυναίκα, μια μορφή, μητέρα όλων των γυναικών αλλά και αιτία όλων των παθών.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η περιέργεια της την οδήγησε σε λάθος μονοπάτια και σκόρπισε στην ανθρωπότητα όλα τα δεινά και τις ασθένειές που ήταν κρυμμένες σε ένα πιθάρι, το γνωστό σε όλους ως «κουτί». Η γυναίκα που ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατάλαβε ένας άντρας, που νοιάζει αθώος μπροστά σε όλα αυτά που μπορεί να σκαρφιστεί, μια γυναίκα.

Που κανένας δεν έχει αντιληφθεί ή δεν θέλει,  ότι είναι αυτή  που στο τέλος της ημέρας κυβερνά τον κόσμο. Και ότι είναι αυτή η γυναίκα που ορίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, αφήνοντας τους άντρες να θεωρούν ότι εκείνοι κυβερνούν το μικρόκοσμο που ζουν. Η γυναίκα που μοιάζει αθώα ποζάροντας σε μια φωτογραφία και σαγηνεύει τους άντρες, η γυναίκα-θρύλος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των άλλων γυναικών, η γυναίκα-μάνα που θυσιάζεται για τα παιδιά της, η γυναίκα όλων μας γιατί είναι αυτή μας γέννησε.  Η μάνα, φίλη, αγαπημένη, σύζυγός, φιλενάδα αλλά και κόρη.

Αυτή την γυναίκα πρέπει να υπερασπιζόμαστε. Αυτή που είναι προικισμένη, πολυτάλαντη, σαγηνευτική, συμβουλευτική, στοργική και αυτή που έχει όλα τα χαρίσματα. Και απομακρύνουμε την γυναίκα που “πουλάει” τον εαυτό της ως την καλύτερη, ήσυχη, αποφασιστική, δραστήρια, και μέσα της απλά είναι άδεια και κομπλεξική.

Η γυναίκα η οποία είναι το πιο σύνθετο, προικισμένο, πολυπράγμων, επικίνδυνο, σαγηνευτικό, που γίνεται ακραία και κακιά εάν την πειράξεις. Όμως, όταν της φερθείς ως κύριος τότε μπορεί να γίνει το καλύτερο πλάσμα  στο κόσμο, ένα ήσυχο και ιλαρό πρόσωπο που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Δεν θέλει όμως να την κοροϊδέψεις, να την ξεγελάσεις και να την χλευάσεις. Γιατί τότε, απομακρύνεται χάνεται, εξαφανίζεται από την ζωή σου, έτσι ξαφνικά και απρόβλεπτα….

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: