fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

-

O φωτογραφικός φακός δείχνει πώς είσαι στην πραγματικότητα. Όχι όμως το κλικ που είναι γεμάτο προσποίηση, που κρύβει μια υποτιθέμενη σοβαρότητα, και ένα χαμόγελο που απλά το δείχνεις για να θεωρήσουν οι άλλοι ότι είσαι πραγματικά αυτό που ουσιαστικά δεν είσαι. Μια φωτογραφία απαθανατίζει τη στιγμή της χαράς και της ευτυχίας σου. Όχι, αυτή που έχει πάνω της χιλιάδες εφαρμογές και ρετούς ανώφελα.

Η πραγματική φωτογραφία είναι αυτή που δεν κρύβει τις ατέλειες σου. Αυτή που είναι αληθινή και όχι ψεύτικη ώστε ο άλλος να μπορεί να ψυχολογήσει έστω και για λίγο τον χαρακτήρα σου. Είναι κουραστικό να βλέπεις άτομα που στην ουσία μέσα τους έχουν μια αλαζονεία και ζουν με πριγκίπισσες και κάστρα που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και στην πραγματικότητα είναι μέσα τους δυστυχισμένα και κουβαλούν, τόση προσποίηση και ψέμα. Να μην είναι αληθινοί και να είναι κάλπικοι. Είναι πραγματικά ανώφελο να μας λανσάρουν την καθημερινότητα τους και κάθε στιγμή, να απαθανατίζουν που πάνε και έρχονται ώστε ο άλλος να «ζηλέψει» την καλή ζωή τους ώστε και για λίγο. Το ηλίθιο χαμόγελο που είναι φανερό ότι είναι ψεύτικο, κρύβει όλη την δυστυχία που αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι.

Όμως, πέρα από αυτό, δεν πρέπει να τους κακολογούμαι. Δεν πρέπει να τους κρίνουμε. Γιατί, στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε πίσω από ένα κλικ τι κρύβεται πραγματικά. Δεν ξέρουμε τι προσπαθεί κάποιος να κρύψει πίσω από μια φωτογραφία. Και δεν μιλώ για τις φωτογραφίες που κρύβουν τις οικογενειακές, παρειστικές στιγμές και αυτές που απαθανατίζουμε σημαντικά γεγονότα της ζωής μας. Αναφέρομαι σε αυτές τις καθημερινές φωτογραφίες με πρόσωπα που λανσάρουν τον εαυτό τους ώστε να τονώσουν την πεσμένη αυτοπεποίθηση τους. Και πραγματικά τους λυπάμαι πώς έχουν το σθένος να μπορούν να κάνουν τους άλλους να γελούν με το ηλίθιο όλο προσποίηση χαμόγελο τους. Με αυτό τον τρόπο ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση τους, έτσι θεωρούν ότι θα βγουν από όλους τους προβληματισμούς τους και έτσι δείχνουν τον αληθινό τους χαρακτήρα. Και στο τέλος της ημέρας με αυτό τον τρόπο δείχνουν πώς λείπουν από κάποιους ανθρώπους και πώς περνούν την καθημερινότητα τους χωρίς αυτούς.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: