fbpx
20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ : TA ANTIΗΛΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ : TA ANTIΗΛΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

-

Όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης προστασίας ενός αντηλιακού τόσο μεγαλύτερη είναι και η προστασία που παρέχει στην επιδερμίδα σου. Η αισθητικός Κωνσταντία Χρυσοστόμου, του Constantia Beauty Spa εξηγεί γιατί τα αντηλιακά πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Τα αντηλιακά είναι μέρος της ζωής μας πλέον αφού η ηλιοφάνεια στην Κύπρο είναι 365 μέρες. Η επιμελής χρήση τους τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης ρυτίδων, κηλίδων στο πρόσωπο, στο σώμα ή ακόμα και χαλάρωσης της επιδερμίδας. Τα αντηλιακά μπορούμε να τα βρούμε σε μορφή κρέμας, σπρέϊ, τζελ, αφρό ή άλλο τοπικό προϊόν. Αντανακλούν μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου και έτσι προστατεύουν από το ηλιακό έγκαυμα. Ως συνήθως βαθμολογούνται και επισημαίνονται με ένα παράγοντα προστασίας από τον ήλιο – spf – που μετρά το κλάσμα των ακτίνων UV που παράγουν ηλιακά εγκαύματα που φτάνουν στο δέρμα.

Για παράδειγμα ” spf 50″ σημαίνει ότι το 1/50 της ακτινοβολίας περνάει στο δέρμα, με την σωστή προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσετε και την σωστή ποσότητα. Ανάλογα με την ηλικία σας, τον φωτότυπο σας, τις ανάγκες σας π.χ εξωτερική εργασία, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις σε υφή και αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε τα αντηλιακά που σας ταιριάζουν.

 Για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε μαύρισμα και προστασία ή και ομοιόμορφη κάλυψη στο πρόσωπο σας, χωρίς να χρειάζεστε να προσθέσετε επιπλέον προϊόν μακιγιάζ, μπορείτε να βρείτε Αντηλιακά προσώπου με εξαιρετικά καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή. Να εξασφαλίζουν ψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και να προσφέρουν αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες για προστασία σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: