16.2 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΑΛΩΜΗ ΣΑΒΒΑ: MIA KAINOYΡΓΙΑ ΖΩΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΦΑΗΛ

ΣΑΛΩΜΗ ΣΑΒΒΑ: MIA KAINOYΡΓΙΑ ΖΩΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΦΑΗΛ

-

Η Σαλώμη Σάββα το κορίτσι του δημοσιογράφου Ραφαήλ Στυλιανού ο οποίος δίνει την δική του μάχη για δεύτερη φορά με την λευχαιμία, στέλνει το δικό της μήνυμα με την ευχή ότι το 2021 θα φέρει πίσω την υγεία και τα όνειρα μας.

Η ίδια δίνει τη δική της μάχη για τον αγαπημένο της ο οποίος προχθές της έκανε πρόταση γάμου σε ένα άκρως συγκινητικό σκηνικό. Όπως είναι γνωστό, ο νεαρός δημοσιογράφος αναζητά δότη  μυελού των οστών, χωρίς ωστόσο να χάνει έστω και μια στιγμή την ελπίδα του.

Η σύντροφός του Σαλώμη σε ανάρτηση της μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε απαντώντας θετικά στην πρόταση του αγαπημένου της, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους «Το 2020 μας πήρε την υγεία αλλά μας έφερε ελπίδα! Ελπίδα πως το 2021 θα μας φέρει πίσω την υγεία και τα όνειρα… μια καινούργια ζωή ξεκινά! I said YES! Love you forever!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...