ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ: Αγνοούν τις πινακίδες και γεμίζουν τον τόπο σκουπίδια-(Βίντεο)

Εικόνες που προκαλούν έντονο προβληματισμό και απογοήτευση καταγράφονται στην Κοκκινοτριμιθιά, όπου σημειώνεται ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων σε χώρο με ξεκάθαρη απαγορευτική σήμανση.

Συγκεκριμένα, στο σημείο υπάρχει τοποθετημένη πινακίδα που αναγράφει «Απαγορεύεται η απόρριψη άχρηστων αντικειμένων», ωστόσο, όπως διαπιστώνεται και από σχετικό οπτικό υλικό, η προειδοποίηση δεν φαίνεται να αποτρέπει την εναπόθεση αποβλήτων. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ανεπίσημο σκουπιδότοπο, με διάφορα αντικείμενα και απορρίμματα να συσσωρεύονται ανεξέλεγκτα.

ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες εικόνες που καταγράφηκαν μόλις χθες, όταν η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό από σωρούς σκουπιδιών έξω από την εκκλησία της κοινότητας. Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο παραμένει αμετάβλητη εδώ και περίπου δύο μήνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα που παρουσιάζει η κοινότητα, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Το ζήτημα της διαχείρισης αποβλήτων και της τήρησης των κανονισμών επανέρχεται στο προσκήνιο, με την ανάγκη για αποτελεσματικότερη επιτήρηση και ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης να καθίσταται επιτακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τα πρώτα γενέθλια του μικρού Λεονάρντο, ενώ η μαμά του δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή αλλά ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την...

Topics

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

Related Articles

Popular Categories