fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΟΤΑΝ "ΚΛΕΙΝΕΙ" Ο ΚΥΚΛΟΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…

ΟΤΑΝ “ΚΛΕΙΝΕΙ” Ο ΚΥΚΛΟΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…

-

Είτε έχεις την αξιοπρέπεια είτε δεν την έχεις…ή μπορείς να δεχτείς κάποια πράγματα στην ζωή σου χωρίς να ξευτελίσεις τον εαυτό σου και να απαιτήσεις με δόλιους τρόπους αυτό που έχει τελειώσει οριστικά,  ή απλά γυρίζεις την πλάτη και φεύγεις αξιοπρεπώς. Το θέμα είναι να φύγεις με αξιοπρέπεια και να μην αναγκαστείς να πεις, λόγια βαριά. Γιατί μετά χάνεις και τη ουσία. Όμως, από την άλλη θέλεις να εκφραστείς γιατί θεωρείς ότι ο άλλος πιστεύει ότι σου «γέλασε» με κάποιο τρόπο ότι είναι εξυπνότερος, από σένα. Δεν πάει όμως, έτσι, για να πεις ότι έχεις αξιοπρέπεια, φεύγεις από εκεί που δεν σε θέλουν…

Δεν εξαφανίζεσαι με δόλιο τρόπο, απλά μένεις απαθής και δεν δίνεις σημασία σε όσα λέγονται. Κλείνεις τα μάτια και το στόμα γιατί αυτά που είχες να πεις, τα είπες και δεν θέλεις να μιλήσεις περισσότερο. Αλλάζεις παραστάσεις και προχωράς παρακάτω… και αφήνεις πίσω σου όσους σε πλήγωσαν. Δεν θυμάσαι καταστάσεις άσχημες παρά μόνο καλές και γελάς…γελάς με τη ψυχή σου και σκέφτεσαι ότι εκείνο το κεφάλαιο της ζωής σου έχει κλείσει.

Κάπου στο βάθος μπορεί να νιώθεις και μια ικανοποίηση γιατί έχεις φύγει από εκεί,γιατί όσο και να παλέψεις για κάτι που είναι τελειωμένο, το μόνο που κάνεις είναι να χαλάς την ζαχαρένια σου και να εκφράζεις κακίες και περιττές κουβέντες. Για αυτό, μην «πολεμάς» για κάτι που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου και μην ρίχνεις τις ευθύνες πουθενά. Έτσι είναι όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος απλά κλείνει και προχωράς παρακάτω.

Ο μόνος κύκλος που δεν κλείνει ποτέ είναι αυτός της αγάπης, της εκτίμησης και της αλληλεγγύης. Αυτός ο κύκλος, είναι αυτός που κουβαλάς μέσα σου, μια ζωή και είναι αυτό που δείχνει πόση ανθρωπιά έχεις μέσα σου. Αυτός είναι ο κύκλος που δεν κλείνει ποτέ, κανένας άλλος, όλοι οι άλλοι είναι απλά για να μας δείχνουν ποιοι είναι οι εκλεκτοί άνθρωποι, αυτοί που έχουν μπέσα και ειλικρίνεια και δεν κρύβονταν πίσω από το δαχτυλάκι τους. Για όλα τα άλλα, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι γιατί ο κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος.

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: