fbpx
17.8 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…

-

Οι αλλαγές στην ζωή μας, γίνονται εκεί που δεν τις περιμένουμε. Καμιά φορά χωρίς λόγο και αιτία. Απλά συμβαίνουν…και κάποια στιγμή βλέπουμε ότι ο κόσμος όλος αναποδογυρίζεται και εμείς απλά παρακολουθούμε, τι άλλο θα συμβεί. Προσπαθούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε όσα διαδραματίζονται…δύσκολο μεν, εφικτό δε.

Γιατί, εάν μένεις μακριά από όλους και όλα, που δεν σε αφορούν άμεσα, τότε ως παρατηρητής βλέπεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και αληθινά. Πιο ουσιαστικά…Βλέπεις μια πραγματικότητα που μπορεί να μην σου αρέσει και σε ικανοποιεί, αλλά είναι εκεί. Αντιλαμβάνεσαι καταστάσεις που παλιότερα θεωρούσες ότι ήταν όλος ο κόσμος σου και μεγαλοποιούσες τα ασήμαντα, κάνοντας τα να φαίνονται σημαντικά.

Κι’ όμως, τα σημαντικότερα πράγματα που έχουμε στην ζωή μας δεν φεύγουν ποτέ, παρά μόνο όταν τα ίδια θέλουν. Δεν ξυπνάς ένα πρωινό και βλέπεις μια αλλαγή στο χαρακτήρα σου ή στους άλλους που σε εκπλήττει και ούτε διερωτάσαι  εάν πραγματικά είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπώ ή αγάπησα κάποτε; Οι αλλαγές για κάποιες απόψεις που είχαμε παλιότερα δεν έγιναν μέσα σε μια νύχτα ούτε αποφασίσαμε ποιες από αυτές πρέπει να γίνουν.

Ενδεχομένως, κάποιες από αυτές τις αλλαγές που έγιναν, έπρεπε να γίνουν παλιότερα, απλά δεν είχαμε τη δύναμη να το πράξουμε. Είμαστε κολλημένοι στην βολεμένη ζωή μας και περνάμε τα πράγματα όπως έρχονταν. Αντιδρούσαμε, μόνο όταν νοιώθαμε ότι κάποιος «απειλούσε» να πάρει αυτό που πιστεύαμε ότι μας ανήκει. Και όμως, τίποτε δεν μας ανήκει ουσιαστικά μέσα σε αυτήν την ζωή, παρά μόνο ο εαυτός μας.

Η ζωή μας, άλλαξε και είναι γεμάτες αλλαγές. Τώρα το συνειδητοποιούμε και το αισθανόμαστε. Άλλες είναι ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Όμως, τις δεχόμαστε και προσπαθούμε να τις βάλουμε σιγά – σιγά μέσα στην ζωή μας. Γιατί, χωρίς αυτές οι αλλαγές ίσως να μην αλλάζαμε και εμείς ως άνθρωποι…Να μην μπορούσαμε να μην βρούμε κάποιες αλήθειες. Αυτές,  τις αλλαγές πρέπει να τις δεχτούμε και να προχωρήσουμε παρακάτω για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε, να ζούμε, να γευόμαστε και να ονειρευόμαστε…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: