19.1 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΙΚΟΣ ΤΤΟΦΑΛΗΣ: YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ –ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑ...

ΝΙΚΟΣ ΤΤΟΦΑΛΗΣ: YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ –ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

-

Αισθήματα ανθρωπιάς έδειξε ο συμπατριώτης μας Νίκος Ττοφαλής ο οποίος ζει στο Καναδά. Το θέμα ανέδειξε η ιστοσελίδα ANT1.com.cy περιγράφοντας την πράξη του ανθρώπου που μόνο συγκίνηση προκαλεί.

Ο Νίκος Ττοφαλής ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στο Καναδά γεννήθηκε στο κατεχόμενο χωριό Κώμη Κεπήρ (κοινότητα της κατεχόμενης Καρπασίας) το 1946 και σήμερα ζει με την οικογένειά του στον Καναδά. Παλιότερα, ήταν ιδιοκτήτης πιτσαρίας και σήμερα είναι συνταξιούχος. Επιστρέφει στην γενέτειρα του τα Καλοκαίρια ενώ το σπίτι που έχει στο νησί μας το νοικιάζει. Όπως λέγεται είναι ένας πολύ καλοσυνάτος, ευγενικός και ευαίσθητος άνθρωπος. Και αυτό αποδεικνύεται αφού τις μέρες των γιορτών, μαγείρευε για τους φτωχούς της περιοχής και χάρισε τα ενοίκια λόγω κορωνοϊού.

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο Ττοφαλή και την γυναίκα του, είναι σπιτονοικοκυραίοι της κυρίας Τασούλα Χαραλάμπους  «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο αλλά και στη γυναίκα του που σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, με βοήθησαν. Δεν είναι συγγενείς μου, ούτε φίλοι, δεν με ήξεραν από παλιά όμως με βοήθησαν. Αν δεν είναι αυτό καλοσύνη τότε τι είναι;».

 «Ευχαριστώ το Θεό που έφερε αυτούς τους ανθρώπους στο δρόμο μου! Όταν τους πρωτοσυνάντησα, αμέσως κατάλαβα ότι επρόκειτο για πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους. Είναι οι σπιτονοικοκυραίοι μου και από το πρώτο lockdown, μου είπαν πως, μέχρι να επιστρέψω πίσω κανονικά στη δουλειά μου, δεν χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόσο μεγάλη συγκίνηση, τόση καλοσύνη, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα όμως να εκμεταλλευτώ την καλοσύνη τους… Συνέχισα να πληρώνω αλλά το μισό από το ποσόν του ενοικίου.

Λίγες ώρες πριν το δεύτερο lockdown, μου έστειλαν ξανά μήνυμα. Μέχρι να επιστρέψω κανονικά πίσω στη δουλειά μου, δεν χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο. Δεν ξέρω αν καταφέρω ποτέ να ξεπληρώσω το καλό που μου έκαναν αυτοί οι άνθρωποι. Τους ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου όχι μόνο για το καλό που κάνουν αυτή τη στιγμή σε μένα αλλά για όλα τα καλά και ξέρω ότι είναι πολλά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Πηγή: ANT1.com.cy

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: