fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ -Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ (βίντεο)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ -Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ (βίντεο)

-

Για την περιπέτεια υγείας που βίωσε το 2017 μίλησε η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή stand up comedian η οποία δεν έχει χάσει το κουράγιο, το γέλιο και τον αυτοσαρκασμό της πραγματοποιώντας μάλιστα διαδικτυακές παραστάσεις με την ονομασία «Καλή Βρανοχρονιά» στις αρχές Ιανουαρίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτης.

 Η ταλαντούχα stand up comedian μέσα από το θάρρος της, και την μεταδοτική αντοχή της συνεχίζει ακόμη να ονειρεύεται και να δημιουργεί. Η ίδια αναφέρθηκε στην αναπηρία που της δημιούργησε η ασθένεια της λέγοντας ότι από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός ενώ η οικογένεια της έχει περισσότερο χιούμορ από την ίδια.

«Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η οικογένεια μου έχει φοβερό χιούμορ και είναι πιο αστείοι από μένα». Η ίδια έχει φύγει από παράσταση  «Αρκετά χρόνια πριν και όταν ήμουν στο εξωτερικό, έβγαινα στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω περίμενε να γελάσει. Έχω φύγει από παράσταση και μάλιστα ήμουν ράκος. Δεν ήξερα τι μπορεί να έχει συμβεί και να μην γέλασε ο κόσμος. Αρχικά πάντα ξεκινάω την κριτική από τον εαυτό μου και τι θα μπορούσα να είχα κάνει εγώ διαφορετικά. Όταν ξεκινάς σου λένε… “Εντάξει, θα πεις ανέκδοτα, εύκολο είναι” Δεν είναι».

Η Κατερίνα Βρανά περιγράφει με λεπτομέρεια για τη συγκλονιστική περιπέτεια υγείας που την άφησε καθηλωμένη στο καροτσάκι  «Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

Όλα συνέβησαν όταν η ίδια ήταν στην Μαλαισία για περιοδεία ενώ διευκρινίζει ότι από τότε έχει αφήσει τα σημάδια «Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε. Ό,τι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει».

Η περιπέτεια της υγείας της δεν την πτόησε καθόλου και συνέχισε να αντιμετωπίζει το θέμα της με χιούμορ. «Από τότε που γύρισα Ελλάδα με ρίχνει εάν δεν μπορώ να κάτι το απλό. Όπως για παράδειγμα να φάω κάτι και να μην το ξεχωρίζω».

https://youtu.be/3iJ_kIAXx_w
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: