fbpx
14 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: O Φεβρουάριος μας χαρίζει ευαισθησία, ρομαντική διάθεση και έντονη πνευματικότητα

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: O Φεβρουάριος μας χαρίζει ευαισθησία, ρομαντική διάθεση και έντονη πνευματικότητα

-

Ο Φεβρουάριος με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ μας χαρίζει ευαισθησία, ρομαντική διάθεση και έντονη πνευματικότητα. Όμως θα δούμε πως οι όψεις της Αφροδίτης θα μας επηρεάσει στο ερωτικό κομμάτι για τον επόμενο μήνα.

Στις 2/2 έχουμε την Αφροδίτη με τους δεσμούς της Σελήνης δίνει την ευκαιρία να κάνουμε νέες γνωριμίες, να διαμορφώσουμε σχέσεις και να περάσουμε όμορφα σε ομάδες και σχέσεις. Επηρεάζει κυρίως Ιχθύες και Ταύρους, Παρθένους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου 7°,8°,9° μοίρες.

Στις 4/2 ερωτική ημέρα, με την Αφροδίτη και τον Άρη σε τετράγωνο . Έντονο πάθος, ερωτισμός, έντονη σεξουαλική διάθεση δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας και να περάσουμε όμορφα. Προσοχή αν υπάρχουν μικροπροβλήματα να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σας.Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών του δεύτερου δεκαημέρου 10°,11°,12° μοίρες Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες.

Στις 7/2 ακόμα μια παθιασμένη ημέρα, μπορεί να προκαλέσει κάποιες σκηνές ζήλιας ή ελέγχου. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και να εκφράσετε τη σεξουαλική σας διάθεση. Επηρεάζει κυρίως Ιχθύες 12°,13°,14° και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου 27°,28°,29° μοίρες.

Στις 8/2 νέες γνωριμίες έρχονται να μας ανανεώσουν τη διάθεση. Η Αφροδίτη με τον Ουρανό δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε καταστάσεις στη σχέση μας , βρίσκουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε γνωριμίες με άτομα με πιο εκκεντρική διάθεση. Επηρεάζει Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς 14°,15,16° μοίρες.

Μια μέρα μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 15/2 ο ρομαντισμός είναι στα φόρτε του. Μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε τον ερωτισμό, την αγάπη και τα συναισθήματα μας στο ταίρι μας. Δεν αποκλείεται να περάσουμε μια ρομαντική ημέρα και να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επηρεάζει κυρίως Ιχθύες, Παρθένους, Καρκίνους και Σκορπιούς κοντά στις 23°,24°,25° μοίρες.

Ακόμα μια μέρα με έντονο πάθος είναι η 19/2. Δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε προσωπικούς μας στόχους, να μεταμορφώσουμε τη σχέση μας, να έρθουμε πιο κοντά στο σύντροφο μας, και να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση. Επηρεάζει 28°,29° μοίρες Ιχθύες Παρθένους Αιγόκερους και Καρκίνους.

Στις 20/2 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού. Οι ποιότητες αλλάζουν. Το σκηνικό αλλάζει. Τονίζει το παρορμητισμό, το πάθος για νέα ξεκινήματα, γινόμαστε πιο τολμηροί και έχουμε διάθεση να διεκδικήσουμε αυτά που επιθυμούμε. Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Κριούς Λέων και Τοξότες.

Προσοχή θέλει επίσης στις 20/2 με την είσοδο της Αφροδίτης στο Κριό σχηματίζει ένα μισό τετράγωνο με τον Ουρανό. Εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην επαναστατική μας διάθεση και την αντιδραστική μας συμπεριφορά για να αποφύγουμε διαφωνίες και πιθανόν συγκρούσεις με το ταίρι μας.

Καλό μήνα!

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: