fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: H αστρολόγος μας παρουσιάζει τις ερωτικές προβλέψεις για το μήνα...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: H αστρολόγος μας παρουσιάζει τις ερωτικές προβλέψεις για το μήνα Σεπτέμβριο

-

Καλή ευκαιρία για να δούμε τα ερωτικά μας θεωρείται ο ένατος μήνας του χρόνου. Μετά τις Καλοκαιρινές περιπέτειες που έζησαν οι αδέσμευτοι ο κάθε ένας από εμάς μαζεύει τα “συντρίμμια” του ή ακόμη αναζωπυρώνει το έρωτα του με το ταίρι του. Η αστρολόγος Νατάσα Ιωάννου, μας παρουσιάζει τις ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο με χαμόγελο και πολύ θετικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου μην χάσετε την ευκαιρία να βγείτε, να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέο κόσμο και που ξέρετε, με το Δία να σας δίνει τύχη μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα. Από τις 10/9 -23/9 πιθανόν να σας έρθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν.Το δεύτερο δεκαήμερο του Κριού είναι σε πιο χαλαρή φάση στα ερωτικά για αυτόν το μήνα. Το τρίτο δεκαήμερο με την Αφροδίτη από το Λέοντα σας ευνοεί για την πρώτη βδομάδα του μήνα, οπότε εκμεταλλευτείτε το!

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο από τις 5/9  μπαίνει η Αφροδίτη στη Παρθένο. Μπορεί να είναι σε ένα ζώδιο της λογικής και της πρακτικότητας αλλά μπορείς να το εκμεταλλευτείς μέχρι τις 14/9 για να βγεις,να φλερτάρεις,να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις κάτι καινούργιο. Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 20/9 θα μπορούσε να γνωρίσεις κάτι ξαφνικά που θα σε ανανέωση και να χαλαρώσεις λίγο από τις πίεσης που βιώνεις το τελευταίο διάστημα. Μην περιμένεις όμως κάτι σταθερό προς το παρόν, πάρτο πιο χαλαρά.Το τρίτο δεκαήμερο προς το τέλος του μήνα θα μπορούσε να έχει μια παθιασμένη γνωριμία ιδικά εσείς των τελευταίων 5 ημερών του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου μάλλον για πισωγυρίσματα το βλέπω. Κάντε υπομονή μέχρι τον άλλο μήνα.Το δεύτερο δεκαήμερο πιθανόν να ανάψουν λίγο τα αίματα στα μέσα του μήνα με τον Άρη να περνά στο δικό σας δεκαήμερο.Το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να κάνει μια γνωριμία προς το τέλος του μήνα, προσοχή όμως στις επιλογές σας για να μην πέσετε από τα σύννεφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου είστε σε πιο χαλαρή φάση αυτή τη στιγμή. Με τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου να έχουν κάποιες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Το τρίτο δεκαήμερο σας βρίσκω έτοιμους να ερωτευτείτε, να περάσετε όμορφα κυρίως προς το τέλος του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια παθιασμένη γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Προσοχή μόνο στις ζήλιες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Με το Δία από το Κριό να σας φέρνει τύχη μην μείνετε σπίτι. Βγείτε, διασκεδάστε, γνωρίστε κόσμο, φλερτάρετε, περνάτε καλά.Το δεύτερο δεκαήμερο είναι αρκετά πιεσμένο, παρ’ όλα αυτά στα μέσα του μήνα προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να πέρασε όμορφα. Το τρίτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη τις πρώτες 5 ημέρες του μήνα για να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε τη διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο από τις 5-11/9 μπορείτε να χαρείτε, να γνωρίσετε κόσμο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να φλερτάρετε.Το δεύτερο δεκαήμερο προσοχή σε μικροεντάσεις με τον ερωτικό σύντροφο, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάτι καινούργιο ξαφνικά κοντά στις 20/9. Το τρίτο δεκαήμερο προσοχή σε λανθασμένες εκτιμήσεις και στις επιλογές,ενώ δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας χτυπήσει τη πόρτα προς το τέλος του μήνα ή να έχετε μια επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται αφού ο Δία από τον 7ο σας οίκο ευνοεί τα θέματα των σχέσεων σας, οπότε χαλαρώστε, περνάτε όμορφα και εκμεταλλευτείτε τη τύχη σας.Μια πιθανή επικοινωνία με το παρελθόν.Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο είναι σε μια πιο χλιαρή φάση, με εξαίρεση εσάς των τελευταίων 5 ημερών που μπορεί να περνάτε μια περίεργη φάση στα ερωτικά σας με διάφορα μπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου προς το παρόν δεν έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις για αυτόν τον μήνα. Το δεύτερο δεκαήμερο σας έχει ταράξει για τα καλά η επιρροή του Ουρανού η οποία θα μπορούσε μέσα στο χάος να σας φέρει μια ξαφνική γνωριμία στα μέσα του μήνα που θα σας ταράξει ακόμα περισσότερο.Το τρίτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες μέρες του μήνα για να περάσουμε όμορφα και να ερωτευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου από τη μια έχετε την εύνοια του Δία από το Κριό και από την άλλη έχετε έναν Άρη απέναντι σας να σας μπριζώνει για τα καλά τις πρώτες μέρες του μήνα. Ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σας, προσοχή σε τσακωμούς. Εκμεταλλευτείτε την τύχη για να πέρασε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Το δεύτερο δεκαήμερο μετά τις 10/9 με τον Άρη απέναντι σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα οι σχέσεις σας ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία. Το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να έχετε διάφορα μπερδέματα, ή να μπλέξατε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Προσοχή στις απογοητεύσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου με την Αφροδίτη να μπαίνει στη Παρθένο στις αρχές του μήνα έχετε την ευκαιρία για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να πέρασε καλά. Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που θα σας ανανεώσει, ενώ το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν ακόμα να παλεύει να ξεμπλέξει από περίεργες σχέσεις ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να κάνει μια παθιασμένη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο Ζυγό θα μπορούσε να φέρει μια επικοινωνία από το παρελθόν χωρίς να υπόσχεται όμως κάτι.Το δεύτερο δεκαήμερο και τρίτο δεκαήμερο υπομονή μέχρι τον άλλο μήνα. Οι τελευταίες μοίρες του ζωδίου εκμεταλλευτείτε τις πρώτες 5 μέρες του μήνα για να περάσετε καλά και να ανανεώσετε τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από τις 5-11 για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, να περάσετε όμορφα, να βγείτε, να φλερτάρετε. Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσατε να κάνετε μια νέα γνωριμία κοντά στα μέσα του μήνα, ενώ το τρίτο δεκαήμερο ερωτευτείτε, περνάτε όμορφα με τον αγαπημένο σας, χαλαρώστε και απολαύστε τον έρωτα.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: