EΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ: Eπέτειος γάμου και δημόσια εξομολόγηση προς στον σύζυγο της-«4 χρόνια…. Που με αγαπάς, που με φροντίζεις…»

Τρυφερά λόγια αγάπης, συντροφικότητας και σεβασμού αντάλλαξαν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Βραχιόλι της Φωτιάς», Ελισάβετ Μουτάφη και ο σύζυγος της Μάνος Νιφλής. Το ζευγάρι κοινοποίησε κοινές εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας παράλληλα και την αγάπη τους.

«4 χρόνια…. Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια, να γελάω, που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου!! Σ’ ευχαριστώ ….σ’ αγαπάω…».

Από τη μεριά του, ο οποίος είναι στην εκπομπή «Ανοιχτή Επι-Κοινωνία» της τηλεοπτικού καναλιού, Open, Μάνος Νιφλής, κοινοποίησε επίσης φωτογραφία από τον γάμο τους.

«Κάθε χρόνο, η ίδια φωτογραφία με τις πιο όμορφες στιγμές μας και για να μου θυμίζει πόσο σημαντικός άνθρωπος είσαι. Σ´ευχαριστώ για το ΜΑΖΙ και για όλα αυτά που μου δίνεις. Σ´αγαπώ!».

Το ζευγάρι γνωρίζει ότι μέσα στο γάμο τους, εκτός από την αγάπη πρέπει να υπάρχει σεβασμός, χιούμορ και κυρίως θαυμασμός γι’ τον άλλον.Αυτό είναι που μένει στο τέλος της ημέρας, γιατί ο έρωτας κάποτε φεύγει και αυτό που μένει η αγάπη και η συντροφικότητα.

Hot this week

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Η Μαρία Σωκράτους αντικαθιστά τον Νικόδημο Φακοντή στην υπόθεση-Διακοπή της συνεδρίασης

Απρόοπτη εξέλιξη σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε φορτηγό τα ξημερώματα – Έντονες φλόγες και πυκνοί καπνοί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου- (Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/6) στη Λεμεσό,...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ: Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας

Σε 24ωρη παγκύπρια απεργία βρίσκονται από χθες τα Μεσάνυχτα...

ΘΟΚ: «Ίων» του Ευριπίδη – Το αίνιγμα της ταυτότητας σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ: Οι μικροί μαχητές που γύρισαν στη ζωή

Υπάρχουν αγώνες που δεν φαίνονται στα γήπεδα, αλλά στα...

Topics

ΘΟΚ: «Ίων» του Ευριπίδη – Το αίνιγμα της ταυτότητας σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι...

«ROCKING AUTISM»: Στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα

Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50...

ΠΑΦΟΣ: Άγνωστο φυσικό σημείο για πικνίκ με θέα στη θάλασσα -(Βίντεο)

Όταν σκεφτόμαστε την Πάφο, συνήθως μας έρχονται στο μυαλό...

Related Articles

Popular Categories