fbpx
12.9 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη-Στο ζώδιο του Λέοντα

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη-Στο ζώδιο του Λέοντα

-

Η αστρολόγος του coffeevibesmagazine αναλύει πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη που γυρίζει φαινομενικά αναδρομή στο ζώδιο του Λέοντα η οποία θα κάνει την αναδρομή της από τις 28° μοίρες μέχρι και την 12° μοίρα του Λέοντα από 23 Ιουλίου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τη θηλυκότητα, τον έρωτα, έχει να κάνει με τις αξίες μας, τις ανέσεις μας, δείχνει πώς ικανοποιούμαστε γενικότερα, σχετίζεται με τις κοινωνικές μας επαφές όχι μόνο με τις σχέσεις μας, αντιπροσωπεύει τα καλλιτεχνικά θέματα, την καλοπέραση, τη χαρά και τα χρήματα μας.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι μία λαμπερή Αφροδίτη. Πολλές φορές γίνεται υπερβολική και δραματική είναι όμως μία Αφροδίτη πολύ γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που την περιβάλλουν, μεγαλόψυχη, σταθερή, αισιόδοξη και τυχερή. Σε πολλές περιπτώσεις αυτή η Αφροδίτη βγάζει έντονη υπερηφάνεια και δυσκολεύεται να αποδεχτεί οποιαδήποτε κριτική. Της αρέσουν τα κομπλιμέντα και οι κολακείες για αυτό και πολλές φορές μπορεί να εξαπατηθεί και να την εκμεταλλευτούν με γλυκόλογα.

Η αναδρομή της Αφροδίτης μας βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσουμε κάποιες πεποιθήσεις ή αξίες που μας κρατάνε κολλημένους, οι σχέσεις μας θα περάσουν από μία επαναξιολόγηση και ίσως νιώσουμε ότι κάτι δεν μας ικανοποιεί όπως θέλουμε. Με την Αφροδίτη αναδρομή στο Λέοντα δεν αποκλείεται να υπερβάλλουμε σε κάποιες αντιδράσεις μας και να μεγαλοποιούμε κάποιες καταστάσεις και αυτό να δημιουργεί περισσότερες ανασφάλειες. Ίσως νιώσουμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι σταθερά και θα πρέπει να δούμε ξανά κάποια οικονομικά ζητήματα και να διαχειριστούμε πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η αναδρομή αυτή φέρνει μία στασιμότητα όσο αφορά τις σχέσεις μας γενικότερα. Φέρνει καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα και διάφορα μπερδέματα.

Η Αφροδίτη στην αναδρομή της κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στις 9 Αυγούστου. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει αστάθεια και ανασφάλεια στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, θα μπορούσε να βγάλει έντονη επαναστατικότητα, εκκεντρικότητα και εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και ξαφνική είναι οι έρωτες και γνωριμίες που θα μας ανανεώσουν χωρίς όμως να υπόσχονται κάτι σταθερό για το μέλλον. Προσοχή χρειάζεται στις αντιδράσεις μας και σωστή διαχείριση για να αποφύγουμε ψυχρότητα στις σχέσεις ή ακόμα και χωρισμούς.

Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους 20°-23° μοίρες. Στις 14 Αυγούστου η Αφροδίτη βρίσκεται σε τρίγωνο με το Χείρωνα. Είναι μία όψη που μπορεί να φέρει νέους έρωτες, ρομαντισμό, ναι σχέσεις, έχει να κάνει με την αληθινή αγάπη και τονίζει έντονα τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της φωτιάς Κριούς Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου 17°-19° μοίρες. Στις 22 Αυγούστου η Αφροδίτη με το Δία φέρνουν ένα αίσθημα υπερβολής. Μπορεί να νιώσουμε υπερβολικά αισιόδοξοι για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διάφορες αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Αυτή η όψη έχει να κάνει με σπατάλες και να μας οδηγήσει σε περιττά έξοδα. Από την άλλη μπορεί να φέρει τύχη και εύνοια όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι μέσα από υπερβολή. Τονίζει πάρα πολύ την ερωτική διάθεση και ανανεώνει τη διάθεσή μας. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους 14°-16° μοίρες.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς η αναδρομή της Αφροδίτης στο Λέοντα επηρεάζει το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς αυτή η αναδρομή μπορεί να χαρίσει ευχάριστα πράγματα. Τονίζει την ερωτική σας διάθεση θα θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επανασυνδέσεις κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Κριού. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει επίσης να επανεξετάσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή κάποια πρότζεκτ που μπορεί να έμειναν στη μέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς αγαπημένοι μου Ταύροι η διέλευση της αναδρομής Αφροδίτης φέρνει ξανά οικογενειακές υποθέσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε και να επιλύσετε. Ίσως κάποια πράγματα στο σπίτι ή στο οικογενειακό περιβάλλον να δείτε ότι είναι στάσιμα ή δεν προχωρούν όπως επιθυμείτε. Θα πρέπει να επαναξιολογήσουν μία υπόθεση που αφορά πιθανόν το χώρο του σπιτιού ή ένα οικογενειακό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι είστε σε μία φάση πού τονίζεται πάρα πολύ ο τομέας της επικοινωνίας. Μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες ανανεώνουν τη διάθεσή σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε καιρό ή κοντά στις 9 Αυγούστου να έχετε κάποιες αποκαλύψεις ή  νέα που μπορεί να σας σοκάρουν. Μπορεί να υπάρξει μία καθυστέρηση όσο αφορά κάποια συμβόλαια ή κάποια συμφωνία που θα πρέπει να την επανεξετάσετε. Προσοχή στις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους γείτονες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι μου για εσάς είναι μία περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείτε έντονα με το οικονομικό κομμάτι. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να επιλύσετε τις οποιεσδήποτε οικονομικές σας υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποια πράγματα στο οικονομικό καθυστερούν ή δεν προχωράνε όπως θέλετε και αυτό να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξει γύρω στις 22 Αυγούστου μία εύνοια που αφορά το οικονομικό μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Εσείς αγαπημένοι μου Λέοντες θα κάνετε μία προσωπική επαναξιολόγηση των σκοπών και στόχων σας. Ίσως κάποια πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας να νιώσετε ότι δεν είναι αποδεκτά από το κοντινό σας περιβάλλον και αυτό να σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις κοντά στις 9 Αυγούστου όσο αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα και προσέξτε τις αντιδράσεις σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και αν επιθυμείτε μπορείτε να διεκδικήσετε μία επανασύνδεση ειδικότερα το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η αναδρομή της Αφροδίτης θα μπορούσε να φέρει παρελθοντικά ζητήματα και δικά σας προσωπικά μπλοκαρίσματα, φοβίες και ανασφάλειες που θα πρέπει τώρα με κάποιο τρόπο να τα αντιμετωπίσετε. Πιθανόν να επανέρχονται στη ζωή σας κάποια άτομα με όχι και τόσο καλές προθέσεις οπότε καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τι σας λένε και τι σας υπόσχονται. Προστατέψετε τα μυστικά σας κοντά στις 9 Αυγούστου αν δεν θέλετε να υπάρχουν αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς αγαπημένοι μου Ζυγοί η αναδρομή της Αφροδίτης έχει να κάνει με την επαναξιολόγηση των φιλικών σας σχέσεων. Είναι μία περίοδος που θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τους ανθρώπους γύρω σας και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες ή κοντά στις 9 Αυγούστου να προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα που θα πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή να κάνεις μία επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου για εσάς η αναδρομή της Αφροδίτης σας βάζει στην διαδικασία να επανεξετάσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως κάτι στο εργασιακό σας περιβάλλον ή με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία να μην σας ικανοποιεί και να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αν υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες το πιο πιθανόν να επανέλθουν για να επιλύσετε τα προβλήματα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και διάφορα μπερδέματα που μπορεί να βλάψουν την κοινωνική σας εικόνα. Γύρω στις 9 Αυγούστου θέλει προσοχή ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων για να αποφύγετε συγκρούσεις ή πιθανούς χωρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι μου Τοξότες η αναδρομή Αφροδίτη θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις αξίες σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Ίσως προκύψουν κάποια θέματα ή μπερδέματα όσο αφορά θέματα με το εξωτερικό ή κάποιο ταξίδι. Θα μπορούσε να ξαναδείτε ένα θέμα που έχει να κάνει με σπουδές ή πανεπιστήμια και να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι. Ίσως κοντά στις 9 Αυγούστου προκύψει μια αναστάτωση μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή με τους συναδέλφους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς τους Αιγόκερους με την αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα ίσως προκύψουν κάποια οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που τώρα επανέρχονται και πρέπει να επιλύσετε ή να διαχειριστείτε. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις όσο αφορά κάποιο δάνειο ή μια αποζημίωση. Προσπαθήστε να ελέγξετε διαφορά ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι σας. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως κάτι να μην καλύπτει τις ανάγκες σας και κοντά στις 9 Αυγούστου να πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιες επαναστατικές συμπεριφορές. Προσοχή σε συγκρούσεις και χωρισμούς. Δεν αποκλείεται από την άλλη να υπάρξει μία επανασύνδεση όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΣ

Η αναδρομή της Αφροδίτης στο Λέοντα για εσάς αγαπημένοι μου Ιχθύς σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Θα θελήσετε να επαναπροσδιορίσετε και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως ένα θέμα υγείας να επανέλθει και να πρέπει να το ξαναδείτε. Από την άλλη ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις όσο αφορά το εργασιακό κομμάτι ή κάποια μπερδέματα μέσα στο χώρο εργασίας και στη σχέση σας με τους συναδέλφους.

Για προσωπικά ραντεβού στο 99944307

Στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας https://www.facebook.com/profile.php?id=100063686074378

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: