fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Παρελθοντικά ζητήματα έρχονται πάλι στην επιφάνεια-Πώς θα επηρεάσει τη ζωή...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Παρελθοντικά ζητήματα έρχονται πάλι στην επιφάνεια-Πώς θα επηρεάσει τη ζωή μας

-

Από το περασμένο Αύγουστο ο Άρης είχε περάσει στο ζώδιο των Διδύμων έκανε την αναδρομή του κοντά στο τέλος Οκτωβρίου και τώρα επιτέλους από τις 25 Μαρτίου περνά στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ο Άρης στο Καρκίνο είναι σε θέση πτώσης. Το ζώδιο του Καρκίνου δεν βοηθάει τον Άρη να εκδηλώσει την μαχητικότητα, την δράση και τον ανταγωνισμό του πλανήτη. Σε αυτή τη θέση ο πλανήτης γίνεται πιο παθητικός λόγο της ευαίσθητης φύσης του ζωδίου.
Μέσα από την διέλευση αυτή θα δούμε διάφορα παρελθοντικά ζητήματα να έρχονται πάλι στην επιφάνεια.

Δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν οικογενειακά θέματα και συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον ακόμα και ενασχόληση με το σπίτι μας ή ίσως προκύψουν ζημιές και μικροατυχήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού. Ίσως αυτή τη περίοδο ασχοληθούμε περισσότερο με παρελθοντικές υποθέσεις ή με έναν από τους δύο γονείς, συνήθως με τη μητέρα αφού σχετίζεται και με το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Ο Άρης σε αυτή τη θέση νιώθει καλά σε οίκο περιβάλλον όπως είναι το σπίτι του και σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί ανασφάλεια και φοβίες για τον έξω κόσμο ή δυσκολεύεται να κοινωνικοποιηθεί και να δράσει σε άγνωστα μέρη. Θέματα που αφορούν την πατρίδα και τη βάση μας ή το μεταναστευτικό είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθούν και να προκαλέσουν εντάσεις.


Να δούμε όμως τις όψεις του Άρη που θα πραγματοποιήσει όσο βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου.


Μετά από το χάος που δημιούργησε ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα έχουμε στις 28/3 ένα μισό τετράγωνο με τον Ουρανό. Μία όψη που φέρνει επίσης δυσκολίες και εμπόδια. Φέρνει βιαστικές κινήσεις, εκνευρισμό και ξαφνικά εμπόδια και αναβολές στα σχέδια μας.Επηρεάζει Καρκίνους 0°,1°,2° μοίρες και Ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου 15°,16°,17° μοίρες. Στις 30 Μαρτίου ο Άρης με το Κρόνο θα βοηθήσουν τα ζώδια του νερού να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικά σχέδια, να προγραμματίσουν και να εδραιώσουν συνεργασίες. Επηρεάζει τα ζώδια του νερού των πρώτων ημερών Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες 1°,2°,3° μοίρες.

Βοηθητική είναι και η όψη στις 2/4 με τους δεσμούς της Σελήνης για σχέσεις και συνεργασίες. Δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ομάδες, μεγάλους οργανισμούς ή να κάνουμε νέες γνωριμίες. Επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους 3°,4°,5° μοίρες. Στις 27/4 ο Άρης με την Χείρωνα ενεργοποιεί θέματα που αφορούν εγχειρίσεις, ατυχήματα, οικονομικό προβλήματα ή έκτακτα έξοδα και ξύνει πληγές του παρελθόντος.
Επηρεάζει τα παρορμητικά του δεύτερου δεκαημέρου Κριούς Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους 15°,16°,17° μοίρες.

Η τυχερή όψη που γίνεται στις 29/4 μεταξύ του Άρη και του Ουρανού φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες, ξαφνικά γεγονότα που θα βοηθήσουν στην επέκταση σχεδίων.
Επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου 17°,18°,19° μοίρες. Στις 4 Μαΐου ο Άρης με τον Κρόνο ίσως προκαλέσουν διάφορα προβλήματα και καθυστερήσεις σε επεκτατικά σχέδια, συνεργασίες, επιχειρήσεις και συμφωνίες. Επηρεάζει Καρκίνους 19°,20°,21° και Ιχθύες 4°,5°,6° μοίρες.

Στις 15 Μαΐου μια όψη ανάμεσα σε Άρη και Ποσειδώνα, που βοηθά στην εκπλήρωση σκοπών και στόχων, δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα. Έχουμε την δυνατότητα να ονειρευτούμε και να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο. Φέρνει ερωτική διάθεση και ρομαντισμό. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες 26°,27°,28° μοίρες.
Στις 20 Μαίου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα.

Να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου τα 12 ζώδια. Σας προτείνω να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας για τα θέματα πρόβλεψης.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς οι επόμενοι 2 μήνες θα φέρουν έντονη κινητικότητα μέσα στο σπίτι σας. Ο Άρης από αυτή τη θέση ίσως σας κάνει να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή να θέλετε οι ίδιοι να μένετε σπίτι. Από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια έντονα οικογενειακά θέματα που θα σας αναστατώσουν ή να πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα γονέων. Θα μπορούσε να αποφασίσετε να φτιάξετε κάτι στο σπίτι,να κάνετε μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Προσοχή χρειάζεται σε ζημιές μέσα στο χώρο του σπιτιού ή πιθανόν τσακωμούς και αναστατώσεις. Θα μπορούσε να ασχοληθείτε επίσης με περιουσιακά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αυτοί που θα έχουν έντονη κινητικότητα στη καθημερινότητα με επικοινωνίες, μηνύματα και συναντήσεις. Είναι η περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοντινά σας πρόσωπα συγγενικά και φιλικά. Προσοχή μην υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις που θα ταράξουν τις σχέσεις σας. Από την άλλη θα μπορούσε να ασχοληθείτε με καινούργια χόμπι ή να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο ή να αποφασίσετε να το αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς είναι μια περίοδος που θα σας βάλει στην διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις και να πρέπει να δείτε κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Ωστόσο θα μπορούσε να ασχοληθείτε με θέματα περιουσίας και τα υπάρχοντα σας. Θα θελήσετε να κλείσετε παλιές τρύπες που σας δημιουργούσαν ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς για όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Άρης στο δικό σας ζώδιο θα υπάρχει έντονη κινητικότητα όσο αφορά τους προσωπικούς σας στόχους. Ο Άρης εδώ σας χαρίζει μαχητικότητα και γίνεστε ίσως πιο ανταγωνιστικοί. Θα θελήσετε να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Είναι η περίοδος που ότι σχετίζεται τους προηγούμενους μήνες τώρα μπορείτε να το βάλετε σε εφαρμογή και να δείτε τα σχέδια σας να περνούν μπρος. Ίσως ασχοληθείτε με την εικόνα και την εμφάνιση σας που θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Προσοχή σε νεύρα, άγχος, βιαστικές αποφάσεις και μικροατυχήματα.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί έναν ευαίσθητο χώρο για εσάς. Ίσως το επόμενο διάστημα θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε μια επανεξέταση των προηγούμενων μηνών. Ίσως γίνεται πιο ευαίσθητοι σε κάποια θέματα και μπορεί να επικρατεί μία εσωτερική αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ή καλλιτεχνικά ζητήματα. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξουν θέματα με τον ύπνο και με την ψυχολογική σας διάθεση. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να παίζει πίσω από την πλάτη σας και προστατέψετε τα μυστικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης κινείται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς στο τομέα που αφορά το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν μεγάλους οργανισμούς, όπως τράπεζες, οργανισμούς, μεγάλες εταιρείες. Θα θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες για να επιλύσετε διάφορα ζητήματα που καθυστερούσαν τόσο καιρό. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία νέα ομάδα ανθρώπων που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή σε τυχόν διαφωνίες και παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς είναι η περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας εικόνα. Στο επαγγελματικό τομέα υπάρχει ανταγωνισμός και ίσως θελήσετε να αλλάξετε ή να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Προσοχή σε διαφωνίες με προϊσταμένους γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στην γενικότερη εικόνα σας. Αν ψάχνετε για δουλειά είναι καλό διάστημα να πάρετε πρωτοβουλίες και να ψάξετε δουλειά. Ίσως υπάρξουν περισσότερες ευθύνες στο εργασιακό τομέα και αυτό να προκαλέσει εκνευρισμό και άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από το Καρκίνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε θέματα σπουδών, ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε νέα άτομα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή να έχουν διαφορετική κουλτούρα. Θα μπορούσε να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να ασχοληθείτε με πιο φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα. Αν υπάρχουν δικαστικά θέματα θα μπορούσε αυτό το διάστημα να βρείτε κάποιες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η θέση για εσάς είναι λίγο ‘βαρια’. Είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε με χρήματα τρίτων, δάνεια, κληρονομικά, φόρους ασφαλείας,κληρονομικά κτλ. Θα μπορούσε επίσης να διεκδικήσει χρήματα που σας χρωστούν. Από την άλλη σε  ψυχολογικό επίπεδο ίσως υπάρξει περισσότερος εκνευρισμός, άγχος ή να επικρατεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ξεκινήσετε  ψυχανάλυση για να αντιμετωπίσετε προσωπικά μπλοκαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς αφού ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με συνεργασίες και προσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορούσε να πάρετε πρωτοβουλίες να λύσετε παρελθοντικές υποθέσεις ή να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Προσοχή σε διαφωνίες και τσακωμούς γιατί θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός. Νομικά ζητήματα τώρα ενεργοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επόμενοι δύο μήνες θα σας έχουν στο τρέξιμο. Έντονη κινητικότητα στη καθημερινότητα και φορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως υπάρξουν κάποιες άλλες ή διαφωνίες στον εργασιακό σας χώρο που θα προκαλέσουν εκνευρισμό και άγχος. Προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε.


ΙΧΘΥΣ


Έντονη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα. Νέες γνωριμίες και φλερτ. Θα θελήσετε να επικεντρωθείτε σε ότι σας ευχαριστεί και σας ανεβάζει τη διάθεση. Ίσως ασχοληθείτε με θέματα παιδιών, ή ξεκινήσετε κάποια από τα δημιουργικά σας σχέδια. Έχετε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανανεώσετε την διάθεση σας.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: