fbpx
19.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ευαισθησία, δημιουργικότητα και ένταση-Tι θα συμβεί στις 20 Φεβρουαρίου

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ευαισθησία, δημιουργικότητα και ένταση-Tι θα συμβεί στις 20 Φεβρουαρίου

-

Στις 20 Φεβρουαρίου στις 9:05 το πρωί γίνεται η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύς στην 1°22′ μοίρα. Τα δύο φώτα λίγο πριν εγκαταλείψουν το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκονται σε σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο στην 28° του Υδροχόου.

Μια νέα Σελήνη που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, έναν νέο κύκλο που θα κρατήσει μέχρι την Πανσέληνο. Το ζώδιο του Ιχθύς έχει να κάνει με την φαντασία,την συμπόνια, την ευαισθησία, στην πνευματική αναζήτηση, τα ένστικτα, τους καλλιτέχνες,το όραμα, την ονειροπόληση, την εξιδανίκευση, την μαρτυρία, την προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη. Έχει να κάνει επίσης με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, τα φάρμακα,τα ναρκωτικά ή τις διαφορές εξαρτήσεις Όλα αυτά τα στοιχεία θα τα δούμε να τονίζονται τις επόμενες ημέρες.

Μια ουδέτερη νέα Σελήνη που μας δίνει όμως την δυνατότητα να κλείσουμε παλιές υποθέσεις και να μπούμε σε νέους κύκλους. Η αποκλίνουσα όψη του Ήλιου και της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει μαζί της μια περίοδο ευθυνών, πίεσης και περιορισμό, που όμως αν τη διαχειριστούμε σωστά μπορούμε να πετύχουμε και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της νέας Σελήνης είναι ότι ο ωροσκόπος για τη χώρα μας να βρίσκεται στο απλανή αστέρα Mirach στη 0°,03′ του Ταύρου. Αυτό θα μπορούσε να δηλώνει, συγχώρεση, καλοσύνη και τύχη. Από την άλλη μεριά όμως βλέπουμε τον κυβερνήτη του ωροσκόπου να βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της, όμως σε έναν πολύ δύσκολο απλανή αστέρα τον Scheat στην 29°,57′ των Ιχθύων. Αυτό θα μπορούσε να δηλώνει διάφορες δυσκολίες και ατυχίες στις σχέσεις ιδιαίτερα σε γυναίκες, όμως το εξάγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να εξισορροπήσει αυτή την δύσκολη ενέργεια.

Ένα άλλο στοιχείο που παρατηρούμε σε αυτή την νέα Σελήνη είναι τον Ερμή να βρίσκεται σε αρμονικές όψεις με Δία και Άρη. Αυτό θα βοηθήσει να βάλουμε σε μια τάξη το πρόγραμμα μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να έχουμε νέες ιδέες και νέα ξεκινήματα. Προσοχή θέλει μόνο σε βιαστικές κινήσεις και νεύρα γιατί ο Άρης βρίσκεται ακόμα εκτός ορίων. Ιδιαίτερα θα βοηθήσει τα ζώδια του αέρα Διδύμους Ζυγούς και Υδροχόους κοντά στις 11°,12°,13° μοίρες.

Την ίδια στιγμή έχουμε επίσης τον Ερμή να πλησιάζει τον Ουρανό με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις, ξαφνικά προβλήματα ή ξαφνικά νέα που θα σας ταράξουν. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους 12°,13°,14°,15°,16° μοίρες.

Η αντιπαραλληλια που κάνουν τα δύο φώτα με τον Ουρανό κρύβει μια επαναστατική ενέργεια. Θα μπορούσε να θελήσουμε να πετάξουμε από πάνω μας ότι μας πιέζει και να κάνουμε μια εντελώς νέα αρχή. Ίσως είναι το κλείσιμο μιας σχέσης για να πάμε σε κάτι καινούργιο ή μια αλλαγή στην επαγγελματική μας πορεία.

Η νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών, Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες 0°,1°,2°,3° μοίρες.


Καλό είναι να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Για να δούμε όμως πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς είναι μια περίοδος που θα αναζητήσετε την προσωπική σας αλήθεια. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τις βαθύτερες φοβίες και ανασφάλειες σας. Θα πρέπει να προσέξετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις ή να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας. Ίσως κάποια οικονομικά ζητήματα σας ταράξουν ή κάποιο θέμα με μεγάλους οργανισμούς. Θα κατάφερε όμως να ισορροπήσετε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και φίλους ή να κάνετε μια νέα συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ


Οι επόμενες ημέρες θα εστιάσουν περισσότερο στους στόχους σας, στο κοινωνικό σας περιβάλλον και το όραμα που έχετε για το μέλλον. Ίσως μπείτε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων. Κάποιες ανατροπές στη δουλειά ή στη πορεία της καριέρας σας ίσως προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό όμως θα καταφέρετε να προστατέψετε τα κεκτημένα και θα στηρίξετε τις αποφάσεις σας στις δικές σας προσωπικές αξίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ


Για εσάς ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος που έχει να κάνει με την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποια αναστάτωση μπορεί να υπάρξει όσο αφορά θέματα με το εξωτερικό ή δικαστικές υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν, από την άλλη μεριά όμως θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε και να βάλετε νέες βάσεις σε κάποια ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Για εσάς αγαπημένοι μου είναι η περίοδος που θα θελήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Θα ασχοληθείτε ίσως με πιο φιλοσοφικά θέματα. Θα μπορούσε να υιοθετήσετε ένα καινούργιο τρόπο σκέψης και αντίληψης τον θεμάτων που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Κάποιες δικές σας ανασφάλειες ίσως δημιουργήσουν κάποιο θέμα στο φιλικό σας περιβάλλον ή μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν.

ΛΕΩΝ


Αυτή η περίοδος θα φέρει στην επιφάνεια κάποια δικά σας ψυχολογικά ζητήματα που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία για να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε με χρήματα τρίτων, φόρους, δάνεια, κληρονομικά, διατροφή ή ασφάλειες. Ίσως κάποιο θέμα στη σχέση σας σας αναστατώσει ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ξαφνική γνωριμία ή συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να ανανεώσετε την σχέση σας ή να βάλετε καινούργιες βάσεις. Θα πρέπει να δείτε τα ζητήματα της σχέσης σας με έναν πιο σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο. Από την άλλη ίσως υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο ή καθυστερήσεις και ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να πάρετε επίσης την απόφαση να ασχοληθείτε με ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να θελήσετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ


Αυτή τη περίοδο εστιάζεται περισσότερο στα θέματα της καθημερινότητας σας. Ίσως ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Θα μπορούσε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής για να βελτιώσετε την υγεία σας. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει μια ξαφνική νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει ή μπορεί να πάρετε την απόφαση για ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς είναι μια περίοδος που ενεργοποιεί τον τομέα των ερωτικών ζητημάτων και τα θέματα παιδιών. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ή να θελήσετε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Ίσως πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε έναν απόγονο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα θέματα σπιτιού ή στις οικογενειακές σας υποθέσεις για να μην υπάρξουν αναστατώσεις και προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη τονίζει τα θέματα σπιτιού. Ίσως αποφάσισε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή να κάνετε μια μετακόμιση. Δεν αποκλείεται να υποδεχθείτε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Θέματα συμβολαίων ίσως καθυστερήσουν ή αλλάξουν με αποτέλεσμα η κατάσταση αυτή να σας αναστατώσει. Μπορείτε όμως μέσα από συνεργασίες και σχέσεις να βρείτε λύσεις και να διαχειριστείτε σωστά τα οποία θέματα προκύψουν στην καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να κλείσετε νέες συμφωνίες ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Ίσως αποφάσισε να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας. Καλή περίοδος για να περάσετε χρόνο με τα συγγενικά σας πρόσωπα και φίλους. Θα μπορούσε επίσης να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξει μια οικονομική ευκαιρία μέσα από το χώρο της δουλειάς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίοδος σας βάζει στη διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα στον οικονομικό τομέα. Ίσως θελήσετε να βάλετε νέο πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών σας ή να διεκδικήσετε μια αύξηση στη δουλειά σας. Κάποιες αναστατώσεις ή παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσουν άγχος, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

ΙΧΘΥΣ

Είναι η περίοδος που πρέπει να δείξετε τι αξίζετε. Θα εστιάσετε πιο πολύ στις προσωπικές σας ανάγκες. Θα μπορούσε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας για να ανανεώσετε την διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις στο φιλικό περιβάλλον που θα σας ξαφνιάσουν ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρουμε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζήτημα ή θέματα με συμβόλαια.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: