fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ: Έφυγε από τη ζωή μια από τις πρωτοεργάτες του Ραδιομαραθωνίου-Την...

ΒΑΣΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ: Έφυγε από τη ζωή μια από τις πρωτοεργάτες του Ραδιομαραθωνίου-Την αποκαλούσαν η μητέρα Τερέζα- (Φώτο)

-

Έφυγε από τη ζωή η Βασούλα Λευτέρη Σωτηρίου η οποία ήταν μια ακούραστη και πρωτοπόρος γυναίκα η οποία ασχολήθηκε στο μέγιστο βαθμό με την φιλανθρωπία και συγκεκριμένα με το Ραδιομαραθώνιο.

Η Βασούλα Ζαχαριάδη είναι η σύζυγος του Πέτρου Ζαχαριάδη, ο οποίος έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή. Ο ίδιος ήταν ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και του ΣΙΓΜΑ ενώ επί χρόνια διετέλεσε προσωπάρχης, γραμματέας και προέδρου του Συνδέσμου Εκδοτών και μέλος της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Ήταν μια γυναίκα γεμάτη όρεξη με το χαμόγελο στα χείλη, δοτική, ακούραστη, μια γυναίκα που κέρδιζε την συμπάθεια με την πρώτη στιγμή. Εργάστηκε με σθένος στην εταιρεία Λανίτης ενώ σε κάθε εκδήλωση του Ραδιομαραθωνίου ήταν πάντα στο πλευρό όλων των παιδιών ενώ παράλληλα είχε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Η εκλιπών εγκαταλείπει δύο κόρες. Η κόρη της Σοφία Ζαχαριάδη είναι νυμφευμένη με τον παιδίατρο Πάρη Ιακωβίδη ενώ η κόρη της Κάτια είναι νυμφευμένη με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Χατζηκυριάκου.

Με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και την Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: