fbpx
26.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ: «ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ» (βίντεο)

ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ: «ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ» (βίντεο)

-

Tην δική της άποψη όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση έδωσε η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε την Κυριακή στην εκπομπή Συν Γυναιξί της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο κίνημα Me too,  που δραστηριοποιείται στην Αμερική και αφορά την σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός ήταν κατηγορηματική στο θέμα αναφέροντας παράλληλα ότι υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. «Από εκεί και πέρα, αν δεν διακυβεύεται το επαγγελματικό κομμάτι και μιλάμε για ένα επιθετικό φλερτ, θεωρώ πως είναι μέρος της ζωής. Όπως ένας άνδρας μπορεί να αντεπιτεθεί με το φλερτ του, μπορώ να αντεπιτεθώ κι εγώ χωρίς να το δεχθώ. Δεν θεωρώ ότι το φλερτ πρέπει να πεθάνει. Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Δε μπορεί οι γυναίκες να διαμαρτύρονται πως οι άντρες είναι ευνουχισμένοι και με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο».

Η γνωστή ηθοποιός πριν από είκοσι χρόνια

«Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Δε μπορεί οι γυναίκες να διαμαρτύρονται πως οι άντρες είναι ευνουχισμένοι και με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή»

«Θεωρώ τη σεξουαλική παρενόχληση, προφανώς, κάτι εγκληματικό, αλλά το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση; Έχω ένα θέμα με αυτήν την αμερικάνικη τάση, που τα πάντα μπορούν να σε οδηγήσουν στο δικαστήριο. Για εμένα σεξουαλική παρενόχληση είναι να σου ζητήσει ένας άνθρωπος με αντάλλαγμα μια επαγγελματική θέση, να βρεθείς σεξουαλικά μαζί του και αν εσύ του αρνηθείς να χάσεις τη θέση σου ή να πέσεις σε δυσμένεια. Αυτό το θεωρώ εγκληματικό και δεν το συζητάω».

Η ίδια όπως διευκρίνισε ότι μπορεί τα πράγματα να είναι είναι ακραία όμως πρέπει να βρουν μια ισορροπία «Υποθέτω ότι τα πράγματα είναι ακραία αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να γίνουν ακραία για να βρουν μια ισορροπία. Και ως έτσι το καταλαβαίνω απόλυτα… Όλα πρέπει να πάνε στο άλλο άκρο για να βρεθεί η ισορροπία, αλλά νομίζω ότι ο καθένας μέσα του πρέπει να προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα στα αλήθεια».

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το σίριαλ «Αναστασία» ενώ όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της, «Ο,τι έχω κάνει ως τώρα ήταν επιλογή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κριτήριο ήταν μόνον η καλλιτεχνική δημιουργία και η βαθειά καλλιτεχνική ικανοποίηση. Είμαι καλλιτέχνης αλλά είμαι και πολύ γήινη. Έχω επιλέξει σε κάποιες περιπτώσεις να κάνω δουλειές επειδή ζω από αυτό. Προτιμώ να κάνω θέατρο, κι ας μην είναι το ιδανικό μου γιατί μπορώ να βρω έναν τρόπο να το κάνω σαν να ήταν το ιδανικό μου. Δεν φτύνω ποτέ τη δουλειά μου. Δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι μόνο μια επιλεκτική ηθοποιός. Είμαι μάνα, έχω δύο παιδιά και η ζωή τρέχει.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: