fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: OI EYXEΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ, ΝΙΚΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: OI EYXEΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ, ΝΙΚΗ

-

Η Νίκη Βίσση, είναι το στήριγμα και το άλλο μισό της Άννας. Η Κύπρια ερμηνεύτρια εμπιστεύεται την αδελφή της όσο κανέναν άλλο στο κόσμο και πάντοτε από μικρά παιδιά πορεύονταν μαζί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο.

Πριν από λίγο η Άννα Βίσση ανάρτησε μια φωτογραφία με την αδελφή της, Νίκη και της εύχεται Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια της, δείχνοντας τη αγάπη που της έχει στους διαδικτυακούς της φίλους. Οι δύο αδελφές φορούν τις προστατευτικές μάσκες ενώ η λεζάντα γράφει «Κάτω από την ίδια ομπρέλα για πολλά χρόνια …..». Η Νίκη Βίσση δεν άφησε σχολίασε και εκείνη την ανάρτηση της αδελφής της γράφοντας «Αιώνια νομίζω! Σ’ ευχαριστώ».

Να επισημάνουμε ότι πριν ένα μήνα η Νίκη Βίσση μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τη φονική φωτιά στο Μάτι και είπε ότι διανέμει στο υπόγειο του σπιτιού της, το οποίο κάηκε από τη φωτιά. «Μένω στο υπόγειο το οποίο επισκευάσαμε -γιατί κι εδώ κατέβηκε η φωτιά- αλλά αποφασίσαμε να μη φύγουμε ποτέ γιατί εδώ είναι ο τόπος μας. Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα. Βάλαμε νάιλον από πάνω για τη μόνωση, γιατί και το κρύο που αντιμετωπίσαμε ήταν δυσάρεστο και η υγρασία, νερά» όπως είχε δηλώσει.

Το πρώτο διάστημα φιλοξενήθηκε στην αδερφή της Aννα, ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι της. «Ήταν δική μας απόφαση να παραμείνουμε εδώ. Δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε. Βολεύτηκα σε μια μικρή κουζινίτσα που έχω φτιάξει με τα πιατάκια και τα ποτηράκια μου» κατέληξε.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...