fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕUROVISION 2024: Τα προγνωστικά λίγη ώρα πριν το πρώτο ημιτελικό-Η Κύπρος θα...

ΕUROVISION 2024: Τα προγνωστικά λίγη ώρα πριν το πρώτο ημιτελικό-Η Κύπρος θα μπει στο τελικό του Σαββάτου

-

Σε λιγότερο από μισή ώρα έμεινε για να ξεκινήσει ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και τα θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού, σύμφωνα με τα προγνωστικά φέρουν την Κύπρο να κερδίζει μια θέση στο τελικό του Σαββάτου. Η Κύπρος θα ανοίξει την αυλαία του ημιτελικού με την SIlia Kapsis και το “Liar”.

Τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον φετινό νικητή έχουν πάρει φωτιά η αγωνία των 15 αποψινών καλλιτεχνών κορυφώνεται. Βάση των στοιχημάτων οι χώρες οι οποίες φαίνεται να κερδίζουν σίγουρα ένα εισιτήριο (με ποσοστό κοντά στο 90%) είναι οι Κροατία, Ουκρανία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Φινλανδία αλλά και το Λουξεμβούργο. Μεγάλο ποσοστό βάση των στοιχημάτων για πρόκριση έχουν η Πορτογαλία και η Κύπρος.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ Ημιτελικό: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...