fbpx
27.7 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΙΟΣ»

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΙΟΣ»

-

Γυναίκα, μητέρα, ηθοποιός, μα πάνω από όλα μια 25χρονη, κοπέλα που έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Ομολογώ ότι δεν την συμπάθησα από τη πρώτη στιγμή όταν την είδα να υποδύεται τον ρόλο της Ηλιάνας στην δημοφιλή σειρά «Οκτώ λέξεις». Όμως, μου κίνησε την περιέργεια να μάθω  ποια είναι αυτή η νεαρή κοπέλα που υποδύεται με τόση μαεστρία τον συγκεκριμένο ρόλο. Μετά την έρευνα, διαπίστωσα ότι η Ειρήνη Καραγιώργη, είναι μια γυναίκα, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών, μονογονιός αλλά και μια πετυχημένη ηθοποιός που ξέρει να χειρίζεται οποιονδήποτε καταστάσεις τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στο ρόλο που υποδύεται.

Ποιες είναι οι δικές σου, «Οκτώ λέξεις» που σε αντιπροσωπεύουν;

Ταξίδι , θάρρος, ρίσκο αγάπη, έρωτας, τρέλα , αλήθεια, ζωή.

Ήθελες από μικρή να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Από μικρή είχα μία ιδιαίτερη αγάπη για τα ταξίδια. Επειδή πρακτικά δεν μπορούσα να τα κάνω, έπιανα τον εαυτό μου να ταξιδεύει μέσα από τα βιβλία. Να φαντάζομαι , να δημιουργώ ιστορίες και χαρακτήρες στο μυαλό μου και να ταξιδεύω μ’ αυτές.  Για αρκετό διάστημα σκεφτόμουνα να γίνω αεροσυνοδός, τελικά με κέρδισε η υποκριτική.

Στην σειρά υποδύεσαι μια κοπέλα που βασικά έχει χαμηλό προφίλ. Ποια είναι τα κοινά σας στοιχεία με την Ηλιάνα;

Στην αρχή υπήρχαν κάποια κοινά στοιχεία. Ίσως στον τρόπο που η Ηλιάνα χειρίστηκε τα συναισθήματα της απέναντι στον Οδυσσέα. Εντελώς επιπόλαια. Κάτι που έχω κάνει και γω στο παρελθόν, να φερθώ επιπόλαια. Από κει και πέρα με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο ρόλος δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μοιάζουν.

«Έπιανα τον εαυτό μου να ταξιδεύει μέσα από τα βιβλία. Να φαντάζομαι , να δημιουργώ ιστορίες και χαρακτήρες στο μυαλό μου και να ταξιδεύω μ’ αυτές. Για αρκετό διάστημα σκεφτόμουνα να γίνω αεροσυνοδός, τελικά με κέρδισε η υποκριτική».

Πώς είναι να συμμετέχεις στην σειρά «Οκτώ λέξεις», η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία;

Πραγματική ευλογία. Νιώθω τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, κι ακόμη πιο τυχερή νιώθω που γνώρισα όλους αυτούς τους όμορφους ανθρώπους.

Θεωρείς ότι έχεις ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο σου;

Όχι βέβαια. Έχω ένα μακρύ ατέρμονο ταξίδι μπροστά μου. Τόσα πολλά να μάθω. Πολλές δικές μου ακόμη πτυχές που δεν έχω ξεδιπλώσει. Κι αυτή είναι και η μαγεία , δεν υπάρχει τέλος. Μόνο συνέχεια.

Από που πρωτοξεκίνησες την καριέρα σου;

Ξεκίνησα την «καριέρα» μου το 2016. Μόλις αποφοίτησα από την σχολή. Στο «Σαν Οικογένεια» στον Άλφα Κύπρου. 

Ποιους ρόλους θα ήθελες να υποδυθείς;

Υπάρχουν χιλιάδες ρόλοι που θα ήθελα να υποδυθώ. Αυτή την στιγμή αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα την Ερατώ από το « Η αγάπη άργησε μια μέρα» ή την Άλμα από το « Καλοκαίρι και Καταχνιά».

Ποια είναι τα όνειρά σου όσον αφορά την υποκριτική;

Απλά θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ.

Νιώθεις τυχερή που συμμετέχεις στις «Οκτώ λέξεις»;

Ναι. Και τυχερή και ευλογημένη.

Τελικά τι κρύβει η Ηλιάνα, που δεν έχουν μάθει ακόμη οι τηλεθεατές;

Οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα πάντα. Όλα όσα έχει κάνει η Ηλιάνα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτοί που δεν γνωρίζουν , είναι οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Κι εκεί θα είναι το ενδιαφέρον, στο πως θα αντιδράσουν όταν θα μάθουν την αλήθεια.

Πόσο εύκολο είναι να συνδυάζεις μητρότητα και επαγγελματική ζωή;

Σίγουρα υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες. Για όλες τις μανούλες και σ΄ όλα τα επαγγέλματα. Όμως είναι θέμα σωστού προγραμματισμού και στήριξης από τους γύρω σου. Και μπόλικης υπομονής.

Τι θυμάσαι πιο έντονα από την παιδική σου ηλικία. Από ότι γνωρίζω έχεις τέσσερις αδελφούς και είσαι το μόνο κορίτσι; Είχες άλλη αντιμετώπιση;

Θυμάμαι πως στο σπίτι επικρατούσε πάντα χάος. Ένα όμορφο χάος. Δεν έβρισκες ποτέ  ησυχία. Τα αδέλφια μου συνήθως έπαιζαν μεταξύ τους κι όπως ήταν επόμενο  εγώ έμενα στην απ’ έξω .  Μεγαλώνοντας όμως αναπτύξαμε μία πολύ όμορφη σχέση. Είναι και είμαι δίπλα τους και τώρα που είναι μακριά μου λείπουνε πολύ.

«Εδώ και αρκετούς μήνες, επέλεξα να μείνω μόνη. Δεν είναι ούτε απλό, ούτε κι εύκολο. Όμως επίσης δεν είναι ακατόρθωτο. Δεν είμαι η πρώτη μητέρα που είμαι μονογονιός. Υπάρχουν πάρα πολλές μονογονεικές οικογένειες για τις όποιες εύχομαι κάποια στιγμή να υπάρχει και η σωστή στήριξη από το κράτος».

Στα δεκαέξι σου χρόνια γέννησες το πρώτο σου παιδί. Πόσο δύσκολο ήταν να ανταπεξέλθεις σε αυτή την ηλικία;

Ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη στήριξη της οικογένειας μου. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά νιώθω πως από τη στιγμή που κάποια κοπέλα αποφασίζει να κρατήσει το μωρό της κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες, αυτό από μόνο του κρύβει μια τεράστια εσωτερική δύναμη. Άρα μπορείς και να ανταπεξέλθεις με αρκετή πίστη, επιμονή κι υπομονή.

Σήμερα, είσαι μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα κοριτσάκια αλλά και μονογονιός. Πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη δύο παιδιά;

Ναι, εδώ και αρκετούς μήνες, επέλεξα να μείνω μόνη. Δεν είναι ούτε απλό, ούτε κι εύκολο. Όμως επίσης δεν είναι ακατόρθωτο. Δεν είμαι η πρώτη μητέρα που είμαι μονογονιός. Υπάρχουν πάρα πολλές μονογονεικές οικογένειες για τις όποιες εύχομαι κάποια στιγμή να υπάρχει και η σωστή στήριξη από το κράτος. Όπως κάθε μανούλα κάνω και γω ότι καλύτερο μπορώ για την οικογένεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να κερδίσουν μια θέση στο ανδροκρατούμενο χώρο της κοινωνικής ζωής;Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο. Οι γυναίκες είμαστε εδώ και απόλυτα ικανές να πετύχουμε τα πάντα, η αποδοχή από τους υπόλοιπους πρέπει να έρθει.

Εάν σου ζητούσα να περιγράψεις με τρεις λέξεις τον χαρακτήρα σου. Τι θα μου έλεγες;

Δοτική, ευαίσθητη, ονειροπόλα.

Μπροστά μου βλέπω ένα κορίτσι 25 χρονών, αλλά και μια γυναίκα που έχει κατασταλάξει στην ζωή της. Τι είναι αυτό που ονειρεύεσαι για το μέλλον;

Πάντα ήμουν ονειροπόλα. Στην πορεία έμαθα να βάζω μικρούς καθημερινούς στόχους με απώτερο σκοπό τα μεγάλα μου όνειρα. Θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν ευτυχισμένα και να μπορώ να είμαι δίπλα τους. Θέλω να ταξιδέψω σε κάθε γωνιά της γης.

«Όχι δεν μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά έχω δεχθεί υποτίμηση, σεξιστικά σχόλια και χλευασμό».

Σε περίπτωση που θα συνέβαινε αυτό είτε και λεκτική βία πώς θα αντιδρούσες;

Όταν συνέβαινε αυτό δεν μπορούσα να αντιδράσω στην αρχή. Βρήκα την δύναμη όμως στην πορεία και το αντιμετώπισα. Σήκωσα ψηλά το κεφάλι, κοίταξα στα μάτια κι απάντησα.

Πόσο ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή σου, αυτή την περίοδο;

Τον μεγαλύτερο. Δηλώνω ερωτευμένη με τις μικρές  μου. Αυτές είναι η δύναμη μου. Και  αν κοιτάξουμε γύρω μας, ο έρωτας είναι παντού, μέσα μας,  στις πιο μικρές στιγμές.

Τι είναι αυτό που ζητάς από το σύντροφό σου;

Ειλικρίνεια, σεβασμό κι ανιδιοτέλεια. Α,  και μπόλικη τρέλα.

Ποιο πράγμα δεν θα συγχωρούσες ποτέ;

Το ΨΕΜΑ.  Έχω πει και γω ψέματα στην ζωή μου, και το ‘χω μετανιώσει αφάνταστα. Για αυτό επειδή επέλεξα τον δρόμο της αλήθειας, δεν μπορώ να ανεχτώ το ψέμα πλέον. Για τίποτα κι από κανένα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: @photoshootingcy

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

LΟUIS HOTELS: Φέρνει το Καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει ξεχωριστή αξία για την Louis Hotels, αφού στην πάροδο των 80 χρόνων εμπειρίας της, έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές...