fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΟΥΡΟΣ: Ένας αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης-(Φώτο-Βίντεο)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΟΥΡΟΣ: Ένας αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης-(Φώτο-Βίντεο)

-

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Απόλλωνα Λυμπιών για να τιμηθεί η μνήμη του ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Σάουρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου ήταν αφιερωμένο στο Ανδρέα Σάουρο, ο οποίος ήταν εκτός ποδοσφαιριστής και ένας αστυνομικός που υπηρέτησε για 25 χρόνια το αστυνομικό σώμα της Κύπρου, αφήνοντας το δικό του σημάδι σε κάθε του πράξη.

Σε κλίμα συγκίνησης με την υποστήριξη της οικογένειας του, φίλων και συναδέλφων, οι οποίοι ήταν παρόντες σε όλες τις στιγμές της ζωής και της καριέρα τους έδωσαν το παρόν τους σε ένα αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη στήριξη άπορων οικογενειών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου, Στέλιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μίλησε για τον Ανδρέα Σάουρο, ο οποίος είχε τιμηθεί από την Αστυνομία Κύπρου με μετάλλιο Ανδρείας για το θάρρος και την προσήλωση του στην αποστολή του, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά. Παράλληλα, μίλησε και ο πρόεδρος του Διοικητικού Σωματείου Απόλλων Λυμπιών κ. Άντρος Χριστοφίδης, για τον Ανδρέα Σάουρο.

Να σημειωθεί, ότι ο αδικοχαμένος νέος αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου και δημιούργησε ισχυρές φιλίες σε όλες τις ομάδες που υπηρέτησε, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις για την αγωνιστικότητα, την ανθρωπιά του αλλά κυρίως για την καθαρότητα του χαρακτήρα του.

Ο Ανδρέας Σάουρος, τίμησε ως ποδοσφαιριστής αρκετές ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα του Απόλλων Λυμπιών, της Προόδου Καιμακλίου, της Δόξας Κατωκοπιάς, του ΘΟΙ Λακατάμιας, του Εθνικού Λατσιών, του ΑΣΙΛ Λύσης, του Οθέλλου Αθηένου, της Ελπίδας Ξυλοφάγου και του Εθνικού Άσσιας.

Μετά το τέλος του τουρνουά ποδοσφαίρου, έγινε η απονομή των βραβείων των συμμετεχόντων. Οι πρώτες ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν το Τμήμα APS Αστυνομίας Κύπρου- ΑΣΙΛ Λύσης και το ΘΟΙ Λακατάμιας- Νεολαία Απόλλων Λυμπιών. Ακολούθησαν οι αγώνες της Αστυνομίας Κύπρου-Φάρμα, Αχίλλειων -Οθέλλος Αθηένα (Πάμπος Τyres), Πρόοδος Καϊμακλίου-Ελπίδα Ξυλοφάγου, Εθνικός Άσσιας (Γ.Ο)-Απόλλων Λυμπιών και C. Saouros Team, την οποία αποτελεί η οικογένεια του Ανδρέα Σάουρου.

Τα κύπελλα απένειμαν οι:  Mάριος Δράκος ιδιοκτητής της υπεραγοράς MAS στην Αθηένου (στην Δόξα Κατωκοπιάς) Από τη πλευρά του, ο κ. Νίκος Λοιζίδης, Πρόεδρος Κλάδου Αστυνμίας  ΙΣΟΤΗΤΑ, απένειμε το μετάλλιο στην ομάδα που κέρδισε την 2η θέση (Απόλλων Λυμπιών).Το κύπελλο στην νικήτρια ομάδα, Ελπίδα Ξυλοφάγου απένειμαν τα παιδιά του Αντρέα, Κωνσταντίνος και Μαρία Σάουρου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...