19.2 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ: «Αναρωτιέμαι πού μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος»

ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ: «Αναρωτιέμαι πού μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος»

-

Η θρυλική ερμηνεύτρια, που για δεκαετίες προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές στη μουσική σκηνή, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Η κατάσταση της, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένει κρίσιμη, προκαλώντας αγωνία στους θαυμαστές και συναδέλφους της.

Ωστόσο, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, αυτό που προκάλεσε προβληματισμό δεν ήταν μόνο το ιατρικό συμβάν, αλλά η αδιανόητη έλλειψη ευαισθησίας από κάποιους που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Αντί να επικεντρωθούν στην ανθρώπινη πλευρά και να δείξουν σεβασμό στη στιγμή και στην καλλιτέχνιδα, επέλεξαν να βιντεοσκοπήσουν και να δημοσιοποιήσουν την τραγική αυτή στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μπέττυ Μαγγίρα εξέφρασε δημόσια τον θυμό της για τη συμπεριφορά αυτή, χαρακτηρίζοντάς την ως ντροπιαστική, και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς.

Το γεγονός αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Πού μπορεί να φτάσει η αναισθησία του ανθρώπινου είδους; Σε ποιο σημείο η ανάγκη για δημοσιοποίηση και προβολή υπερισχύει της ανθρώπινης συμπόνιας και του σεβασμού; Σε μια κοινωνία που η αλληλεγγύη και η κατανόηση είναι πιο αναγκαίες από ποτέ, είναι θλιβερό να βλέπουμε πως, για κάποιους, η κάμερα και τα likes έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η ευθύνη για την αναβάθμιση του πολιτισμού μας ξεκινά από την καθημερινότητά μας. Μπροστά σε τέτοια περιστατικά, ας κάνουμε ένα βήμα πίσω, να σκεφτούμε πώς θα θέλαμε να φερθούν σε εμάς ή στους αγαπημένους μας, και να επιλέξουμε το σεβασμό και την ενσυναίσθηση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: