23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Kρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Kρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της

-

Η κατάσταση της υγείας της εμβληματικής τραγουδίστριας Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία», που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η 86χρονη καλλιτέχνιδα, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Κυριακή Παπαδοπούλου, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μετά από σοβαρή ενδοεγκεφαλική αιμορραγία. Παρότι η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη, οι γιατροί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να σταθεροποιηθεί, επισημαίνοντας πως οι πρώτες 24 ώρες είναι καθοριστικές για την πορεία της.

Αν και έχουν σημειωθεί κάποιες μικρές βελτιώσεις απαιτείται να περάσουν οι πρώτες κρίσιμες ημέρες ώστε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης της υγείας της.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Οι πρώτες βοήθειες της παρασχέθηκαν άμεσα από τον προσωπικό της γιατρό, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Παρά την ανάκτηση των αισθήσεών της στα παρασκήνια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου μία ώρα αργότερα, όπου οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν την εγκεφαλική αιμορραγία. Υπάρχουν αναφορές ότι πριν τη συναυλία υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: