ΚΥΠΡΟΣ: Aπό τις υψηλές θερμοκρασίες στο χαλάζι-Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Αυξημένες νεφώσεις που αναμένονται να δώσουν τοπικές βροχές στα δυτικά αναμένονται για σήμερα Παρασκευή 19 Μαϊου. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού, στα νοτιοανατολικά και ανατολικά.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, σταδιακά μέτριοι 4 και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ και στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια, παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί στα ανατολικά και αργότερα στα νότια παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού και βόρεια. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, ενώ μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ: Έκαναν «φτερά» πάνω από €56.000 από δύο πολίτες σε Λεμεσό και Πάφο

Δύο νέες υποθέσεις διαδικτυακής απάτης και κλοπής μεγάλων χρηματικών...

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους Βελγίου-Ολλανδίας για απάτη – Επιχείρηση με Europol

Δύο πρόσωπα που αναζητούνταν από τις Αρχές του Βελγίου...

Το Goodwood Festival έγινε η σκηνή της ιστορίας και μέλλοντος της Mercedes Benz

Η Mercedes-Benz Classic χάρισε μία από τις πιο εντυπωσιακές...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ: Έκαναν «φτερά» πάνω από €56.000 από δύο πολίτες σε Λεμεσό και Πάφο

Δύο νέες υποθέσεις διαδικτυακής απάτης και κλοπής μεγάλων χρηματικών...

Το Goodwood Festival έγινε η σκηνή της ιστορίας και μέλλοντος της Mercedes Benz

Η Mercedes-Benz Classic χάρισε μία από τις πιο εντυπωσιακές...

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) τιμήθηκε στα 14th Invest Cyprus International Investment Awards

Η Coral S.A., η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά...

Μια βραδιά μουσικής και συμπερίληψης

Με τη στήριξη του Andrey & Julia Dashin’s Foundation...

Related Articles

Popular Categories