ΚΥΠΡΟΣ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Δουλεύουν με 42 βαθμούς Κελσίου στους δρόμους-«Κανείς δεν λέει τίποτε;»-(Φώτο)

Το θερμόμετρο δείχνει 42 βαθμούς υπό σκιά και κάποιοι εργάτες δουλεύουν αδιάκοπα στους δρόμους με τους υπευθύνους τους, να σφυρίζουν αδιάφορα για τις συνθήκες εργασίας.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε χρήστης του διαδικτύου τα λέει όλα και ακόμη περισσότερο τα λόγια του αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος επισημάνει ότι πολύ σωστά ότι μόλις χθες ένας άνθρωπος στην Αθήνα πέθανε από θερμοπληξία.

«Σε όλες τις άλλες χώρες που περνούν καύσωνα έχουν βγει απαγορεύσεις ακόμα και για τα delivery. Στην Ελλάδα πέθανε χθες ένας άνθρωπος από θερμοπληξία που έκανε διανομές σε μοτοσυκλέτα.

Στην Κύπρο, επειδή οι εταιρείες δεν μπορούν να χάνουν λεφτά, επειδή για να δουλέψουν βράδυ θέλουν παραπάνω έξοδα αφού θέλουν φωτισμό, δουλεύουν έξω στους 40 βαθμούς.

Μέχρι να έχουμε και εμείς απώλεια από θερμοπληξία και να θυμηθούν ότι έπρεπε να λάβουν μέτρα προφύλαξης και προστασίας.Αυτή τη στιγμή η Κύπρος είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο και καμιά εταιρεία δεν νοιάζεται για το εργατικό προσωπικό της. Όλοι δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες, και κανείς δεν λέει τίποτα!»

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από το δρόμο Αγίου Στυλιανού στην Λακατάμια και συμβαίνει αυτή την ώρα 11.50 που η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη.

Hot this week

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Λαβράκι» σε σταθμευμένο όχημα – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρων και 66 κιλά καπνού ναργιλέ

Σημαντική ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε σήμερα στην Αγία...

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες από το 2026

Νέα δεδομένα δημιουργεί το αναθεωρημένο νομοθετικό πλαίσιο για την...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο στόχαστρο οι διανομείς – Τα περιστατικά ληστειών που απασχόλησαν την Αστυνομία

Υπόθεση επίθεσης και ληστείας με θύμα τον 21χρονο διανομέα...

Topics

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Λαβράκι» σε σταθμευμένο όχημα – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρων και 66 κιλά καπνού ναργιλέ

Σημαντική ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε σήμερα στην Αγία...

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες από το 2026

Νέα δεδομένα δημιουργεί το αναθεωρημένο νομοθετικό πλαίσιο για την...

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Η ανησυχία και τα ερωτήματα από τις καθυστερήσεις στο Βασιλικό

Έντονο προβληματισμό δημιουργούν οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του...

Related Articles

Popular Categories