Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργοστάσιο της επαρχίας Λάρνακας, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, έπεσε από ύψος περίπου πέντε μέτρων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Γύρω στις 5:40 το απόγευμα, η επί καθήκοντι αστυφύλακας του νοσοκομείου ενημέρωσε την Αστυνομία για το εργατικό ατύχημα. Στο εργοστάσιο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, οι οποίοι άρχισαν εξετάσεις για να διαπιστώσουν πώς σημειώθηκε η πτώση.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 31χρονου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Μετά το ατύχημα, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσε ειδοποίηση απαγόρευσης εργασίας στο εργοστάσιο. Η διερεύνηση συνεχίζεται σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

