Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΚΛΕΟΠΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑΣ: Ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του μόνου επιζώντα μιας τραγικής οικογενειακής ιστορίας (Φώτο)

- Advertisement -

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η εκπομπή που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, “24 ώρες” είχε ως φιλοξενούμενο τον Κλεόπα Κουλουμά, ο οποίος στα δεκατέσσερα του χρόνια είδε τη ζωή του να γκρεμίζεται μέσα σε λίγη ώρα.

Ο τότε 14χρονος Κλεόπας, σήμερα είναι 21 ετών, σπουδάζει δημοσιογραφία και μοιράζεται μαζί μας τις τραγικές θύμισες της ιστορίας του. Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος που έλυσε τη σιωπή του στην εκπομπή 24 ώρες, θέλοντας να στείλει μηνύματα ζωής και για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Ο επιζών μιας από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες που συγκλόνισαν την Κύπρο άνοιξε την καρδιά του στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και μας καθήλωσε εξηγώντας πώς ένα παιδί 14 ετών κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει. Ο Κλεόπας σήμερα γίνεται παράδειγμα για πολλή κόσμο που αντλούν δύναμη από τα δικά του βιώματα και για αυτόν είναι πολύ σημαντικό και νιώθει περηφάνια για ότι κατάφερε.

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories