fbpx
16.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Η ζωή αρχίζει στα 40! Και πάμε να τη ζήσουμε!»-Πώς...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Η ζωή αρχίζει στα 40! Και πάμε να τη ζήσουμε!»-Πώς γιόρτασε τα γενέθλια της η γνωστή δημοσιογράφος

-

Τα γενέθλια της γιόρτασε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο Cap St George που μόλις άνοιξε τις πύλες του στην μαγευτική περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας μεταξύ Θαλασσινών Σπηλιών και Χερσονήσου του Ακάμα.

Η Καρολίνα με την οικογένειά της χαλάρωσαν στην πισίνα και το βράδυ απόλαυσαν τον αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό που χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Τα κεράκια έσβησε συγκινημένη αγκαλιά με τα παιδιά της, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά της κι όλους τους φίλους και συναδέλφους της για τις ευχές τους με το χαρακτηριστικό «Η ζωή αρχίζει στα 40! Και πάμε να τη ζήσουμε!».

Σημείωσε επίσης ότι η ουσία της ζωής δεν είναι παρά απλά πράγματα, η αγάπη και η φιλία και κάθε στιγμή που αγωνίζεσαι κι ονειρεύεσαι. Κι ευχήθηκε υγεία, αγάπη κι ευλογία στον καθένα. Οι συνάδελφοι της στο Κολέγιο CDA Πάφου της έκαναν τούρτα έκπληξη ενώ δέχθηκε κατακλυσμό ευχών από φίλους και γνωστούς. Συγκινητική ήταν η ανάρτηση του αδερφού της, σκηνοθέτη Γιώργου Κυπριανού που ζει στην Αθήνα, ο οποίος της ευχήθηκε με μια παιδική τους φωτογραφία. Αμέτρητες ευχές όμως έλαβε και από παλιούς συνάδελφους της, φίλους και γνωστούς αλλά και την κουμπάρα της, δημοσιογράφο, Κατερίνα Μηλιώτη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: