fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ…

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ…

-

…είναι ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας, την οποία χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και αυτά που πιστεύουμε ότι είναι σωστά. Η φωνή είναι ανεκτίμητη για όλους μας τόσο για τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Γιατί, αυτή η φωνή είναι το όργανο της ψυχής μας και όλη μας η ζωή.

Από την φωνή βγαίνουν οι λέξεις των συναισθημάτων που νιώθουμε για όσα διαδραματίζονται στην καθημερινότητα και κατά τη διάρκεια της ζωής μας γενικότερα. Είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τα πιστεύω και τα θέλω μας και είναι αυτή που καμιά φορά λένε κάποιες λέξεις που ενδεχομένως να μην αρέσουν στους γύρω μας και στους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν.

Κάποιες φορές η φωνή μας βγαίνει μέσα από τα γραφόμενα μας, τα τραγούδια, από ένα καλό βιβλίο, αλλά και τον τρόπο που κινούμαστε και ενεργούμε χωρίς καν να μιλήσουμε. Αυτό όμως που βγαίνει από τη φωνή μας είναι αυτά που θέλουμε να πούμε και κάποιες φορές δειλιάζουμε να εκφράζουμε, είναι αυτά που βλέπουμε και ακούμε και θέλουμε να φωνάξουμε ότι μας πνίγει το δίκιο αλλά κανένας δεν μας ακούει. Είναι όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά δεν θέλουμε να πούμε κάτι παραπάνω γιατί ενδεχομένως να θεωρούμε ότι είναι ανώφελο πλέον. Και απλά, αφήνουμε τα λόγια της φωνής μας κάπου θαμμένα μέσα μας και δεν εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε.

Αφήνουμε κάποιους άλλους να εκφραστούν με τη δική τους φωνή γιατί θεωρούμε ότι εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε. Τα έχουμε πει ήδη και τα έχουμε εκφράσει με ποικιλότροπους τρόπους. Όμως, διαπιστώσαμε ότι δεν εισακούγεται ούτε η φωνή μας ούτε τελικά τα συναισθήματα μας, για αυτό δίνουμε τη θέση μας αλλού, εκεί που κάποτε είμαστε εμείς…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...