fbpx
22 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΥΓΕΙΑΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ: ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 5 + 1 ΣΠΙΤΙΚΑ HACKS

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ: ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 5 + 1 ΣΠΙΤΙΚΑ HACKS

-

Εμείς οι μαμάδες καλούμαστε να παίξουμε τόσους ρόλους καθημερινά που είναι αξιοθαύμαστο πως τα καταφέρνουμε.  Σαν μαμά κι εγώ αντιμετώπισα διάφορες προκλήσεις και συνεχίζω να μαθαίνω καθημερινά.  Σήμερα έχω να μοιραστώ μαζί σας μερικά δημιουργικά, μικρά κολπάκια που τώρα θα λύσουν τα χέρια κάθε εργαζόμενης – νοικοκυράς- μαμάς και αξίζουν την προσοχή σας για να γλυτώσετε χρόνο και κόπο.  Η lifecoach ή ακόμη καλύτερα προσωπική σύμβουλος ζωής για μαμάδες, Στεφανία Τσαουσίδου, ως μητέρα και η ίδια, κάθε εβδομάδα θα βοηθά μέσω της στήλης της, τις μητέρες να καταλάβουν τις σκέψεις τους, να απομακρύνουν οποιαδήποτε συναισθήματα που βιώνουν, αλλά και να ζήσουν μέσα από το σημαντικότερο ρόλο της ζωής τους…της μητέρας.

1.     Ρούχα που «αστράφτουν από καθαριότητα»

Είναι γνωστό ότι τα ρούχα φθείρονται με τον καιρό και από τα πολλά πλυσίματα. Υπάρχει όμως τρόπος να έχεις πεντακάθαρα και το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσεις baking soda στην επόμενη πλύση,1 κουταλάκι του γλυκού είναι αρκετό.

2.     Λεκές με ανεξίτηλο μαρκαδόρο?

Έχει τύχει να παίζει το παιδάκι σου και να ζωγραφίσει με έναν μαρκαδόρο πάνω σε μία επιφάνεια;  Πως το εξαφανίζεις; Λοιπόν τα καλά νέα είναι ότι ο ανεξίτηλος μαρκαδόρος «φοβάται» το οινόπνευμα. Βάλε οινόπνευμα πάνω σε ένα στεγνό πανί ή σε χαρτί κουζίνας και τρίψε καλά το σημείο. 

3.     Φτιάξε για τα χέρια σου το δικό σου φυσικό αντισηπτικό

Σε ένα μπουκαλάκι ανακάτεψε 2/3 οινοπνεύματος και 1/3 αλόη βέρα και ανακάτεψε τα καλά. Έχεις έτοιμο ένα φυσικό αντισηπτικό και αποχαιρέτησε ιούς και μικρόβια.

4.     Άρωμα φρεσκάδας στο σπίτι

Φτιάξε το δικό σου αρωματικό χώρου εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σε ένα μπουκαλάκι με οινόπνευμα να προσθέσεις μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο της δικής σου προτίμησης. Τώρα μπορείς να ψεκάσεις το χώρο σου με φρεσκάδα.  Οι παλαιότερες.. καραβάνες του είδους μαμά, έχουν πάντοτε εναλλακτικά να μας προτείνουν αντί για αιθέριο έλαιο – να βάλουμε στο μπουκαλάκι με το οινόπνευμα μισό καπάκι από το αγαπημένο μας μαλακτικό και να κάνουμε ένα γρήγορο ψέκασμα τα κρεβάτια, τους καναπέδες κι τις κουρτίνες. Δεν χρειάζεται περισσότερο από δύο πιέσεις για το κάθε υφασμάτινο αντικείμενο και η δουλειά σας έγινε! 

5.     Ζουμερά Λεμόνια στη στιγμή

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις λεμόνια αλλά δεν έχουν αρκετό ζουμί; Το κολπάκι είναι πριν τα στύψεις, να τα κυλήσεις σε μια επιφάνεια μπρος – πίσω πιέζοντας τα ελαφρά με την παλάμη σου. Όταν πας να τα στείψεις θα δεις να «βγαίνουν» οι χυμοί τους πολύ πιο εύκολα.

6.      Μυρωδικά έτοιμα για χρήση… το κολπάκι που κάνει τη διαφορά

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις είναι να χρησιμοποιήσεις παγοθήκες. Ψιλόκοψε πολύ καλά τα μυρωδικά σου και τοποθέτησε τα, στις θήκες της παγοθήκης. Γέμισε την κάθε θήκη με λάδι και έπειτα τοποθέτησε τα στην κατάψυξη. Με αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα έτοιμα μυρωδικά για τις σάλτσες, τις σαλάτες σου και τα  φαγητά. 

Λοιπόν κορίτσια αρχίστε με αυτά και ετοιμαστείτε για τα επόμενα μας Hacks που θα αφορούν τα… καλλυντικά μας!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη και υψηλή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις...