fbpx
33.1 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Η υπόσχεση του στο Λούκα Σταύρου-Η ανάρτηση και το...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Η υπόσχεση του στο Λούκα Σταύρου-Η ανάρτηση και το συγκινητικό βίντεο-Όλοι δείχνουν την αγάπη τους-(Βίντεο)

-

Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις για το Λούκα Σταύρου ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Γερμανία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για μεταμόσχευση. Ένας από τους φίλους του είναι και ο Ηρακλής Αναστασίου ο οποίος μέσω της μητέρας του, Ελένη Γρηγόρη του στέλνει τις ευχές του. Οι δύο μαχητές ζωής δίνουν παραδείγματα σε όλους εμάς με το θάρρος και την αγωνιστικότητα τους.

«Λουκούι μας, ήρωα μας. Θα σε περιμένουμε πίσω γερό και δυνατό. Πάλεψε αγόρι μου για ακόμη μια φορά να βγεις νικητής και εμείς θα σε περιμένουμε να κτυπήσουμε το καμπανάκι της νίκης.. Όλοι εδώ θα προσευχόμαστε για σένα. Το φιλαράκι σου θα σε περιμένει να κάνετε μαζί όπως κάθε χρόνο την ποδηλασία και το κάμπινγκ που σου υποσχεθήκαμε. Ο Θεός, η Παναγία και όλοι οι Άγιοι μαζί σου ψυχούλα μου».

Να επισημάνουμε, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η οικογένεια του Ηρακλή Αναστασίου μετέβη χθες στο σπίτι της οικογένειας του Λούκα Σταύρου όπου τα δύο παιδιά έχουν δημιουργήσει μια σχέση φιλίας από το καιρό που ο Ηρακλής Αναστασίου νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

Είναι εκπληκτικό ότι ανάμεσα στις οικογένειες που τα παιδιά που νοσούν επικρατεί ένα κύμα συμπαράστασης ο ένας για τον άλλο ενώ οι πλείστες από τις οικογένειες αυτές δείχνουν την αγάπη τους με ποικίλους τρόπους.

Οι δύο φίλοι κατά την διάρκεια του κορωνοϊου και μετέπειτα συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες ενώ οι μικροί μαχητές στηρίζουν με το δικό τους τρόπο ο ένας τον άλλον.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΣΜΑ: Θεατρική παράσταση για την 4χρονη-Όλοι μαζί μια γροθιά

Η τετράχρονη Ελευθερία Κοσμά ζητά την στήριξη όλων των πολιτών ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Για...