fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ: «Ζωγραφίζω κατά των προκαταλήψεων»-Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν...

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ: «Ζωγραφίζω κατά των προκαταλήψεων»-Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας

-

Ο Σύνδεσμος Προστασίας της Ψυχικής Υγείας (ΣΠΨΥ), σε συνεργασία με  τις Μονάδες Εργασιακής Αποκατάστασης (ΔΥΨΥ-ΟΚΥπΥ), διοργανώνουν  έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τα εγκαίνια της μοναδικής αυτής έκθεσης Κάτω από το μήνυμα  «Ζωγραφίζω κατά των προκαταλήψεων» θα τελέσει η Υπουργός Υγείας, Δρ. Πόπη Κανάρη, την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου (παλιός πυρήνας). 

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για επανένταξη στην  κοινωνία ατόμων που αντιμετωπίζουν ψυχικές προκλήσεις και περιλαμβάνει  περισσότερα από 70 έργα, 13 καλλιτεχνών, από όλες τις πόλεις (Λευκωσία,  Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο).

Σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν η κα. Κάλια Σοφοκλέους εκ μέρους  του Δημάρχου Στροβόλου και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υπηρεσιών  Ψυχικής Υγείας Δρ. Άννα Παραδεισιώτη. Καλωσόρισμα από τον ΣΠΨΥ.  Η παρουσία σας στην παγκύπρια αυτή έκθεση θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΣΠΥΨΥ να στηρίξουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικές προκλήσεις και να καταπολεμήσουν το στίγμα που υπάρχει στην κοινωνία. 

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της 4 ης Ευρωπαϊκής Eβδομάδας Ψυχικής Υγείας (22–28 Μαΐου), την οποία διοργανώνει η μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή  οργάνωση ψυχικής υγείας Mental Health Europe. Το φετινό θέμα της  εβδομάδας είναι «Ψυχικά Υγιείς Κοινότητες» και στόχος της να ενισχυθεί η κατανόηση και η γνώση για την ψυχική υγεία.  

Χορηγός επικοινωνίας: KYΠΕ. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε

Γραμματέας ΣΠΨΥ – Μύρια Αντωνιάδου 99678484

Μέλος ΣΠΨΥ – Τασούλλα Μαραγκού Τυρίμου 99219521

Ταμίας ΣΠΨΥ – Αννα Μιχαηλίδη 99863150

Σύνδεσμος Προστασίας της Ψυχιής Υγείας (Facebook page)

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας 9:30 – 12:30, 16:00 – 20:00. Τα έσοδα θα δοθούν στους ίδιους τους καλλιτέχνες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: