fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: Αφιέρωσε το πρωτάθλημα που πήρε στην Μυρτώ-Η συγκινητική ανάρτηση του...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: Αφιέρωσε το πρωτάθλημα που πήρε στην Μυρτώ-Η συγκινητική ανάρτηση του ποδοσφαιριστή -(Φώτο)

-

Στην Μυρτώ της Πάρου, αφιέρωσε το πρωτάθλημα που πήρε με την ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας συγκινώντας το Πανελλήνιο με την ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε, ότι η ιστορία της Μυρτώ είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο φρικτός βιασμός της έγινε το Καλοκαίρι του 2012 όταν ήταν μόλις 15 ετών. Έκτοτε δίνει μάχη για να αποκαταστήσει την υγεία της, μετά από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε από αλλοδαπό σε παραλία του νησιού των Κυκλάδων. Στις 22 Ιουλίου του 2012, ο ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς , επιτέθηκε στην άτυχη Μυρτώ, η οποία περπατούσε μόνη της (είχε απομακρυνθεί από τους γονείς της) σε μια παραλία της Πάρου, αρχικά επειδή, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήθελε να κλέψει το κινητό της, αλλά στην πορεία τη βίασε και τη χτύπησε βάναυσα με αποτέλεσμα η άτυχη έφηβη κοπέλα να χαροπαλεύει.

Δικαίως ο ποδοσφαιριστής στην άκρως φορτισμένη και συγκινητική του ανάρτησή αφιέρωσε τον τίτλο της ΑΕΚ στη Μυρτώ:

«Πρωταθλητές Ελλάδος λοιπόν! Ευλογημένος από τον Θεό για αυτές τις στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη δύναμη που μας δώσατε σε αυτό το μαγικό ταξίδι!

Ευχαριστώ τους αφανείς ήρωες που εργάζονται σκληρά για εμάς και εσάς σε Σπάτα και Φιλαδέλφεια. Αφιερώνω αυτή την κατάκτηση στην οικογένεια μου, στον γιόκα μου, στη Βασιλική και στα φιλαράκια εκεί στα μέρη μου!! Αφιερωμένο και σε σένα Μυρτούλα!!!

ΑΕΚ σε ευχαριστώ που με έκανες πρωταθλητή! Γ. Τζαβέλλας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...