fbpx
16.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ: «Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΓΙΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ…» (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ: «Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΓΙΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ…» (βίντεο)

-

Aφοπλιστικός, ειλικρινής, ερωτικός και ένας ερμηνευτής με διάρκεια…Ένας τραγουδιστής που άφησε ιστορία στο μουσικό στερέωμα με τα ερωτικά περισσότερα τραγούδια του, αλλά και την μελωδική φωνή του. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που όλοι σιγοτραγουδήσαμε και κλάψαμε μαζί του, σε διάφορες φάσεις της ζωής μας…

«Ο έρωτας είναι ανεξέλεγκτος…παίρνεις στα βουνά…ενώ στην αγάπη περπατάς»

Ο ερωτικός τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για τη ζωή, το έρωτα, τον γάμο αλλά και την καριέρα του. Ο πρώτος γάμος του Γιάννη Πάριου ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου και ο δεύτερος με τη Σοφία Αλιμπέρτη «Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου».

Mε τον γιο του, Χάρη Βαρβακούρη

Από την πλευρά του, Γιάννης Βαρθακούρης μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του λέγοντας ότι πάντα ήταν δίπλα του και είναι πολύ περήφανος που είναι γιος του… Ο  Γιάννης Πάριος παραδέχεται ότι ο Χάρης είναι ο καλύτερος συνθέτης και πολύ καλός τραγουδιστής. «Ο Χάρης είναι πάνω από όλα συνθέτης και πολύ καλός τραγουδιστής…».

Ο Γιάννης Πάριος όμως αποκάλυψε μία ιστορία που του χάρισε άλλη μια επιτυχία “Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω: «ωραία μελωδία» και γυρνάει και μου κάνει: «γράψε ντε κανέναν στίχο»”. Και το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το «Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα»” .

Ο Χάρης διευκρίνισε ότι ο Γιάννης Πάριος δεν ήταν ποτέ αυστηρός, αλλά ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας όσο ήταν εκεί. «Δεν ήταν ποτέ καταπιεστικός και αυστηρός πατέρας. Στις υποχρεώσεις του ήταν άψογος. Ως παππούς είναι κάπως απομακρυσμένος αλλά αυτό συμβαίνει λόγω απόστασης. Να είναι καλά η τεχνολογία».  Στα μουσικά βήματα του Γιάννη Πάριου όμως βαδίζει και ο μικρότερος του γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρβακούρης, ο οποίος παρά τα διαφορετικά ακούσματα που έχει με τον πατέρα του, εντούτοις η φωνή του είναι καταπληκτική. «Δεν συμφωνώ με αυτά που κάνει (εννοεί τα διάφορα ακούσματα πιο μοντέρνα), δεν μου αρέσουν».

«Μοναξιά δεν είναι να κοιμάμαι μόνος το βράδι…Μοναχικότητα είναι…»

Όσον αφορά τον έρωτα ο Γιάννης Πάριος διευκρινίζει ότι δεν του αρέσει ιδιαίτερα η λέξη ερωτευμένος«Είμαι καλά έτσι έλεγα όταν με ρωτούσανε. Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε υγιείς είναι και άρρωστος…. Όμως, είμαι καλά” χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει εάν αυτό το διάστημα είναι μόνος του.  H μοναξιά όπως λέει είναι αδελφούλα του «Μοναξιά δεν είναι να κοιμάμαι μόνος το βράδι…Μοναχικότητα είναι…Στην μοναξιά σε ξυπνάνε ενώ η μοναχικότητα είναι επιλογή…Η μοναξιά δεν είναι ωραία πράγμα…».

Για τον ίδιο όλα είναι έμπνευση…Ψυχούλα είναι η έμπνευση… Η αγάπη είναι αλλού έμπνευση…Ο έρωτας είναι ανεξέλεγκτος…παίρνεις στα βουνά…ενώ στην αγάπη περπατάς». Ξέρει ότι η ζωή του στάθηκε γενναιόδωρη και νοιώθει συγκινημένος όταν δηλώνει «ευχαριστώ θεέ μου, που με έχεις υγιή…

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε επίσης για την αλλαγή του ονόματος του, αναφέροντας ότι οι νονοί του ονόματος ήταν αρκετοί «Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός” ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. Όπως αποκάλυψε στην αρχή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα “Παριανός”, αλλά στο τέλος απορρίφθηκε γιατί υπήρχε ένας τραγουδιστής στη Βάρη με το όνομα αυτό.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας μίλησε για τον Γιάννη Πάριο αλλά και την αλλαγή του ονόματος του. “Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: «το Βαρθακούρης είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου». Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το «Γιάννης Πάριος». Και έτσι βαφτίστηκε το «Γιάννης Πάριος»”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: