fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΦΕΙΡΗΣ: Μια αξιέπαινη κίνηση σε 16χρονο που είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο-...

ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΦΕΙΡΗΣ: Μια αξιέπαινη κίνηση σε 16χρονο που είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο- Αγροτική ποδοσφαιρική ομάδα χάρισε την συλλεκτική φανέλα του σε πιστό οπαδό του-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η αγροτική ομάδα του Κόρνου πραγματοποίησε μια όμορφη κίνηση μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Για πρώτη φορά, χάρισε μια υπογεγραμμένη φανέλα των ποδοσφαιριστών στον 16χρονο Θεόδουλο Σαφείρη, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δείχνοντας τη χαρά του 16χρονου Θεόδουλου Σαφείρη, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι.

Οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κόρνου FC αποφάσισαν να προσφέρουν την πρώτη φανέλα της ομάδας του στο συγχωριανό τους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα αλτρουιστικά τους συναισθήματα προς τον συνάνθρωπό τους.

Να σημειωθεί, ότι ο μικρός Θεόδουλος Σαφείρης είναι φανατικός οπαδός της Ομόνοιας και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του χωριού του, όπου και διαμένει. Μάλιστα, η ομάδα του Κόρνου έχει κυκλοφορήσει 100 συλλεκτικές φανέλες της ομάδας προς πώληση, και ο πρώτος που τη φόρεσε ήταν ο μικρός Θεόδουλος Σαφείρης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...