ΑNΔΡΕΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ: O Kύπριος ηθοποιός αποκάλυψε την σχέση που έχει με τον Μαρίνο Ξενοφώντος- «Είμαι τρισευτυχισμένος…» (Βίντεο)

Για την καινούργια θεατρική του παράσταση, τις φήμες για τη κακή συμπεριφορά στο θέατρο, την κατάσταση της υγείας του αλλά και για τη σχέση του με τον Μαρίνο Ξενοφώντος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ο Ανδρέας Τηλεμάχου.

Ο Κύπριος ηθοποιός συνάντησε τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου της εκπομπής, Με αγάπη Χριστιάνα μίλησε μεταξύ άλλων για τη θεατρική του πορεία αλλά και για το κεφάλαιο έρωτας… «Μέχρι τα 37 μου χρόνια είχα μια υπέροχη, έζησα έρωτες, έζησα όμορφες στιγμές. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, είμαι της αγκαλιάς. Το σεξ δεν με απασχολεί, εάν έρθει καλώς να ορίσει. Η αγκαλιά και τα χάδια με καλύπτουν 95%. Όλες οι ερωτικές σχέσεις που είχα κρατούσαν χρόνια».

Μιλώντας για τον συνεργάτη του, Μαρίνο Ξενοφώντος παραδέχτηκε ότι για τον ίδιο είναι το Α και το Ω της ζωής του.

«Ο Μαρίνος είναι ένας υπέροχος και σπάνιος άνθρωπος. Δεν θέλω να δίνω σε κανένα εξηγήσεις για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξεκίνησε από τον κόσμο. Ξεκίνησε από τους δημοσιογράφους και κατ’ επέκταση από τους συναδέλφους. Και απορώ και εξίσταμαι αν κάποιος μας έχει δει στο κρεβάτι μαζί για να λέει ότι τα έχουμε. Τι σημαίνει ότι τα έχουμε; Ναι τα έχουμε. Από την άλλη δεν θέλω να δίνω εξηγήσεις για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Ερωτική υπάρχει από το ’86 μέχρι και το 2021 όμως δεν υπάρχει η σεξουαλική επαφή. Με τον Μαρίνο είμαστε μαζί εδώ και 34 χρόνια, τόσα χρόνια μαζί δεν βαρεθήκαμε ποτέ ο ένας τον άλλο. Με αγαπάει πάρα πολύ, τον αγαπάω πάρα πολύ και αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

Απαντώντας για τα όλα όσα λέγονται ότι έχουν άσχημη συμπεριφορά προς τους συνάδελφους τους, ο ηθοποιός απάντησε ότι δεν υποτίμησαν ποτέ κανέναν ηθοποιό…«Απλά είμαστε πολύ αυστηροί…Από ζήλια νομίζω τα λένε. Έχω διώξει πολύ κακούς ανθρώπους και τοξικούς…Αυτούς που μας κατηγορούσαν…».

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο κόσμος είναι κακός…Αυτά τα πράγματα ξεκίνησαν από συναδέλφους μας…«Έκανα μια απλή επέμβαση καρδιάς…και μετά η σκλήρυνση κατά πλάκας…Δεν είναι όμως ραγδαίας μορφής…Γεννήθηκα για να πολεμώ, να αγωνίζομαι…»

Hot this week

ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑ: Οικόπεδο μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο – Έντονες αντιδράσεις κατοίκων-(Φώτο)

Άλλη μια εικόνα εγκατάλειψης καταγράφεται στην Κισσόνεργα, αυτή τη...

«Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»: Η ιστορία του «Ζήσε… Αγάπα… Χαμογέλα…»

Υπάρχουν ιστορίες που ο χρόνος δεν μπορεί να σβήσει....

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μετά από σύγκρουση 5 οχημάτων – Παραμένει πυκνή κίνηση

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου...

Topics

ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑ: Οικόπεδο μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο – Έντονες αντιδράσεις κατοίκων-(Φώτο)

Άλλη μια εικόνα εγκατάλειψης καταγράφεται στην Κισσόνεργα, αυτή τη...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύγκρουση ενοικιαζόμενου οχήματος με λεωφορείο της OSEA στον κυκλικό κόμβο -(Βίντεο)

Σύγκρουση μεταξύ ενοικιαζόμενου οχήματος και δημόσιου λεωφορείου της OSEA...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ–ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Σύγκρουση πέντε οχημάτων – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας

Σύγκρουση πέντε οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας –...

Related Articles

Popular Categories