20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΦΑΝΤΟΣ: O βαρυποινίτης «κομμωτής»- Συνελήφθη 68χρονος και 42χρονος

ΑΦΑΝΤΟΣ: O βαρυποινίτης «κομμωτής»- Συνελήφθη 68χρονος και 42χρονος

-

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 68χρονου άντρα, ο οποίος είναι ο πατέρας του 42χρονου δραπέτη Δώρου Θεοφάνους. Πριν από λίγο σύμφωνα με την Αστυνομία συλληφθεί και δεύτερος άνδρας ηλικίας 42 ετών. Ο Θεοφάνους κατάφερε να αποδράσει μετά από μεταφορά του στην Πάφο, όπου του είχε επιτραπεί να επισκεφθεί την οικογένειά του.

Ο πατέρας κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και για παροχή συνδρομής στην απόδραση του γιου του, ο οποίος ήταν υπό νόμιμη κράτηση. Παρά την εξέλιξη αυτή, ο Δώρος Θεοφάνους παραμένει άφαντος, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο υπόθεσης διερεύνησης απόδρασης του 42χρονου Δώρου Θεοφάνους, η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη και δεύτερου άντρα ηλικίας 42 ετών, για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο δραπέτης φέρει το βαρύ ιστορικό βαρυποινίτη, και οι προσπάθειες της αστυνομίας εστιάζονται τόσο στον ίδιο όσο και στους πιθανούς συνεργούς του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: