22.9 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ψάχνει τον 42χρονο κατάδικο «κομμωτή»-Δραπέτευσε από την Πάφο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ψάχνει τον 42χρονο κατάδικο «κομμωτή»-Δραπέτευσε από την Πάφο

-

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για τη βοήθεια του κοινού στον εντοπισμό καταδίκου που δραπέτευσε σήμερα από την Πάφο. Ο καταζητούμενος εκτελούσε ποινή φυλάκισης και διέφυγε, προκαλώντας ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο Δώρου Θεοφάνους, γνωστός και ως «κομμωτή» είναι κατάδικος και καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόδρασης ατόμου που βρισκόταν υπό νόμιμη κράτηση. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2024, στην Πάφο.

Να θυμίσουμε, ότι ο Θεόδωρο Θεοφάνους γνωστός ως κομμωτή, είχε καταδικαστεί στις 11 Δεκεμβρίου 2017 σε διά βίου φυλάκιση για τη δολοφονία της εγκύου συντρόφου του Γιούλια Οπόροκ 24 ετών, ενώ του επιβλήθηκαν 35 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της 3χρονης κόρης της Βικτώριας. Το φρικτό έγκλημα είχε διαπραχθεί τον Δεκεμβρίου του 2011.

Όποιος έχει πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, καλείται να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό 26806021, με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Η συνεργασία του κοινού είναι κρίσιμη για την ασφαλή επίλυση της υπόθεσης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: